Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Διατηρείται το θετικό κλίμα

Στα σημαντικά ενισχυμένα κέρδη εννεαμήνου της Εθνικής Τράπεζας αναφέρονται οι χρηματιστηριακές, οι οποίες εκτιμούν πως τα καλύτερα του αναμενομένου αποτελέσματα θα συμβάλουν στη διατήρηση του θετικού momentum στην αγορά.

ΑΧΕ: Διατηρείται το θετικό κλίμα
Τι εκτιμάται για σήμερα: Στα καλύτερα του αναμενομένου αποτελέσματα εννεαμήνου που ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα εστιάζει το ενδιαφέρον της η Marfin Analysis, καθώς εκτιμά πως θα συμβάλουν στη διατήρηση του θετικού κλίματος στην αγορά.

Ανάλογη είναι και η τοποθέτηση της Proton Securities, η οποία αναφέρει πως η μετοχή της Εθνικής αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ύστερα από την ανακοίνωση των σημαντικά ενισχυμένων αποτελεσμάτων εννεαμήνου.

Παράλληλα, η Proton Securities αναφέρει ότι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθούν και οι μετοχές των Hyatt και Τιτάν, ενώ σε ό,τι αφορά τη Σοφοκλέους η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι θα ανοίξει αμετάβλητη.

Με τάσεις συσσώρευσης εκτιμά η Εγνατία Finance πως θα κινηθεί η αγορά ελλείψει σημαντικών ειδήσεων, οι οποίες θα μπορούσαν να διαμορφώσουν τάση.

Η Εγνατία Finance συμπληρώνει ότι οι Hyatt και Titan ανακοινώνουν σήμερα τα αποτελέσματα εννεαμήνου, ενώ εκτιμά ότι η Εθνική θα βρεθεί στο επίκεντρο λόγω των ”καλών” αποτελεσμάτων που ανακοίνωσε χθες.

Τα σημαντικά ενισχυμένα αποτελέσματα εννεαμήνου της Εθνικής Τράπεζας αναμένεται να δημιουργήσουν θετικό momentum, κυρίως γύρω από τις μετοχές των Εθνικής και Αγροτικής Τράπεζας, εκτιμά η Σίγμα Securities, η οποία συμπληρώνει ότι σταδιακά αναμένεται να υποχωρήσουν οι πιέσεις στη μετοχή της ΔΕΗ.

Τι έγινε χθες: Ο Γενικός ∆είκτης έκλεισε 0,15% χαµηλότερα, µε τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 203 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή το χαρακτηριστικό της συνεδρίασης ήταν οι περιορισµένες ρευστοποιήσεις µε µέτριους όγκους συναλλαγών.

Οι µετοχές µεσαίας και µικρής κεφαλαιοποίησης παρουσίασαν καλύτερη απόδοση, συμπληρώνει η Marfin.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v