Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Zημίες 1,02 δισ. ευρώ βλέπει η EFG Sec

Ζημίες 1,027 δισ. ευρώ θα καταγράψει ο ΟΤΕ στο εννεάμηνο του 2005, λόγω του κόστους της εθελουσίας εξόδου (VRS), που θα εγγραφεί στους ισολογισμούς του γ΄ τριμήνου, προβλέπει η Εurobank Sec. σε έκθεσή της (23/11), διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση outperform.

ΟΤΕ: Zημίες 1,02 δισ. ευρώ βλέπει η EFG Sec
Ζημίες 1,027 δισ. ευρώ θα καταγράψει ο ΟΤΕ στο εννεάμηνο του 2005, λόγω του κόστους της εθελουσίας εξόδου (VRS), που θα εγγραφεί στους ισολογισμούς του γ΄ τριμήνου, προβλέπει η Εurobank Sec. σε έκθεσή της (23/11), διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”outperform”.

Aν δεν συμπεριληφθούν τα κόστη από την εθελουσία έξοδο τότε τα καθαρά κέρδη του Οργανισμού θα ενισχυθούν κατά 537,6%, διαμορφούμενα στα 331 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Eurobank Sec.

Παράλληλα η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι οι μεταβολές στο δείκτη MSCI, που θα ισχύσουν από 30 Νοεμβρίου, αναμένεται να δημιουργήσουν θετικές εισροές στη μετοχή του ΟΤΕ, για 2 με 3 συνεδριάσεις.

Η Eurobank Sec. εκφράζει τη θετική της άποψη για την εισηγμένη, τονίζοντας το ενδεχόμενο σημαντικής αύξησης στην κερδοφορία της, τα προσεχή τρία έτη, τονίζοντας πως οι προβλέψεις για την εταιρία είναι υπό αναθεώρηση.

Ο ΟΤΕ ανακοινώνει αποτελέσματα στις 29 Νοεμβρίου, ενώ η μετοχή του ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 23ης Νοεμβρίου στα 17,66 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v