Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Αύξηση 20,8% σε κέρδη 9μηνου λέει η HSBC

Αύξηση 20,8% θα σημειώσουν τα κέρδη εννεαμήνου της Alpha Bank, διαμορφούμενα στα 345 εκατ. ευρώ, προβλέπει η HSBC σε έκθεσή της με ημερομηνία 23 Νοεμβρίου. Παράλληλα διατηρεί την τιμή-στόχο των 27,9 ευρώ και τη σύσταση overweight.

Alpha: Αύξηση 20,8% σε κέρδη 9μηνου λέει η HSBC
Αύξηση 20,8% θα σημειώσουν τα κέρδη εννεαμήνου της Alpha Bank, διαμορφούμενα στα 345 εκατ. ευρώ, προβλέπει η HSBC σε έκθεσή της με ημερομηνία 23 Νοεμβρίου. Η HSBC διατηρεί την τιμή-στόχο των 27,9 ευρώ και τη σύσταση overweight για τη μετοχή της Alpha Bank.

Τα κέρδη γ΄ τριμήνου της τράπεζας προβλέπεται να ανέλθουν στα 113 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας αύξηση 35,3% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Παράλληλα η HSBC εκτιμά πως η αύξηση στα καθαρά έσοδα από τόκους θα ενισχυθεί κατά 16,5% στο γ΄ τρίμηνο και θα στηριχθεί, μεταξύ άλλων, στην ενίσχυση των χορηγήσεων της Alpha Bank στη στεγαστική πίστη

Σύμφωνα με τους αναλυτές της χρηματιστηριακής η ενίσχυση της κερδοφορίας της τράπεζας στο γ΄ τρίμηνο, θα προέλθει κυρίως από τις εγχώριες δραστηριότητες στη λιανική τραπεζική.

H τράπεζα ανακοινώνει αποτελέσματα στις 30 Νοεμβρίου 2005, ενώ η μετοχή της ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 22ης Νοεμβρίου στα 26,08 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v