Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Οι μέσες εκτιμήσεις για γ’ τρίμηνο

Κατά 16,7% αναμένεται να ενισχυθούν τα έσοδα αναμένεται να παρουσιάσει η Τιτάν στο γ’ τρίμηνο του 2005 όπως προκύπτει από τις μέσες προβλέψεις των αναλυτών. Θετική η Eurobank Securities.

Τιτάν: Οι μέσες εκτιμήσεις για γ’ τρίμηνο
Αύξηση 16,7% στα έσοδα αναμένεται να παρουσιάσει η Τιτάν στο γ’ τρίμηνο του 2005 όπως προκύπτει από τις μέσες προβλέψεις των αναλυτών σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters.

Η Τιτάν θα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα της περιόδου, αύριο Πέμπτη 24 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, οι αναλυτές προβλέπουν ότι ο κύκλος εργασιών της τσιμεντοβιομηχανίας θα ανέλθει στα 362 εκατ. ευρώ, με τα EBITDA να ενισχύονται κατά 12,2% στα 116 εκατ. ευρώ.

Για τα κέρδη μετά φόρων αναμένουν αύξηση 5,2% καθώς τα τοποθετούν στα 64,3 εκατ. ευρώ.

Οριακά χαμηλότερα των συγκλίνουσων προβλέψεων κινούνται οι εκτιμήσεις της Eurobank Securities. Συγκεκριμένα, η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι ο κύκλος εργασιών της Τιτάν θα ανέλθει στα 356 εκατ. ευρώ, τα EBITDA στα 110 εκατ. ευρώ και τα κέρδη μετά φόρων στα 59,5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την Eurobank Securities η μετοχή της Τιτάν διαπραγματεύεται 11 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη ανά μετοχή του 2006, ενώ επισημαίνει πως διατηρεί τη θετική της άποψη για τον τίτλο δεδομένων των ευνοϊκών συνθηκών που επικρατούν στην αγορά των ΗΠΑ, αλλά και τις επικείμενες βελτιώσεις στην αγορά των Βαλκανίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v