Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γερμανός: Κέρδη 44,6 εκ. ευρώ βλέπουν οι αναλυτές

Κέρδη στα 44,6 εκατ. ευρώ, έσοδα της τάξης των 698 εκατ. ευρώ και EBITDA στα 67,1 εκατ. ευρώ, προβλέπουν για τη Γερμανός οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις των αναλυτών σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg. Όπως επισημαίνεται από χρηματιστηριακές, τα μεγέθη δεν είναι ευθέως συγκρίσιμα με πέρσι.

Γερμανός: Κέρδη 44,6 εκ. ευρώ βλέπουν οι αναλυτές
Εσοδα της τάξης των 698 εκατ. ευρώ, EBITDA της τάξης 67,1 εκατ. ευρώ και κέρδη μετά από φόρους στα 44,6 εκατ. ευρώ προβλέπουν για τη Γερμανός οι συγκλίνουσες προβλέψεις των αναλυτών, όπως τις συγκέντρωσε το πρακτορείο Bloomberg.

Σύμφωνα με το πρωινό report της Eurobank, δεν υπάρχουν συγκρίσιμα στοιχεία σε σχέση με πέρσι. Η χρηματιστηριακή παραμένει θετική για τις δυνατότητες της Γερμανός στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με τη Eurocorp, η Γερμανός θα ανακοινώσει καθαρά κέρδη 23,5 εκατ. ευρώ. Τα EBITDA θα αυξηθούν κατά 13,5% στα 66,7 εκατ. ευρώ και τα έσοδα κατά 17% στα 701,9 εκατ. ευρώ.

Στα 700,2 εκατ. ευρώ αναμένει τις πωλήσεις η Proton αντίστοιχα τις συγκλίνουσες προβλέψεις, ενώ τα EBITDA εκτιμώνται στα 67,9 εκατ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη στα 44,6 εκατ. ευρώ.

Η Γερμανός είναι προγραμματισμένο να ανακοινώσει αποτελέσματα εννεαμήνου σήμερα μετά τη λήξη της συνεδρίασης.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v