Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Νέα τιμή-στόχος τα 19,5 ευρώ από Marfin

Τη σύσταση ”outperform” επαναδιατυπώνει η Eurobank Securities για τη μετοχή της CosmΟΤΕ σε σχετική της ανάλυση (22/11), ενώ η Marfin προχωρά σε ανοδική αναθεώρηση της τιμής-στόχου στα 19,5 απο 18,5 ευρώ, διατηρώντας τη σύσταση ”οutperfom”.

Cosmote: Νέα τιμή-στόχος τα 19,5 ευρώ από Marfin
Τα 19,5 από τα 18,5 ευρώ προηγουμένως θέτει ως τιμή-στόχο για τη μετοχή της CosmΟΤΕ η Marfin, διατηρώντας τη σύσταση ”outperform”.

Η χρηματιστηριακή σε ανάλυσή της με ημερομηνία 22 Νοεμβρίου αναφέρει πως εξακολουθεί να βλέπει την CosmΟΤΕ ως μία απο τις πλέον αξιόλογες επενδυτικές επενδυτικές εναλλακτικές στο Χ.Α., λόγω των ισχυρών θεμελιωδών μεγεθών στην ελληνική αγορά και του momentum στο εξωτερικό.

Εξάλλου, τη σύσταση ”outperform” επαναδιατυπώνει και η Eurobank Securities για τη μετοχή της CosmOTE σε σχετική της ανάλυση με ημερομηνία 22 Νοεμβρίου, όπου σχολιάζει τα αποτελέσματα γ΄ τριμήνου.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως η μετοχή της θυγατρικής του ΟΤΕ διαπραγματεύεται 15,4 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη ανά μετοχή του 2006, ενώ συμπληρώνει πως είναι πλήρως αποτιμημένη σε σχέση με τις ευρωπαϊκές ομοειδείς επιχειρήσεις.

Ωστόσο, εκτιμά ότι η περιφερειακή έκθεση της Cosmote, αλλά και η αδιαμφισβήτητη ηγετική θέση που κατέχει στην ελληνική αγορά δικαιολογούν ένα premium σε σχέση με τον κλάδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v