Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: ”Τα μεγέθη εννεαμήνου προσφέρουν στήριξη”

”Στήριξη” προσφέρουν στην αγορά τα αποτελέσματα εννεαμήνου σύμφωνα με τη Marfin Analysis, η οποία ωστόσο στο εβδομαδιαίο της report δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να καταγραφούν ”υγιείς” διορθωτικές κινήσεις, καθώς ο Γενικός Δείκτης κινείται σε νέα υψηλά.

Marfin: ”Τα μεγέθη εννεαμήνου προσφέρουν στήριξη”
”Στήριξη” προσφέρουν στην αγορά τα αποτελέσματα εννεαμήνου σύμφωνα με τη Marfin Analysis, η οποία δεν αποκλείει όμως το ενδεχόμενο να καταγραφούν ”υγιείς” διορθωτικές κινήσεις, καθώς ο Γενικός Δείκτης κινείται σε νέα υψηλά, όπως αναφέρει στο εβδομαδιαίο της report με τίτλο ”Τα μεγέθη εννεαμήνου ενισχύουν την εμπιστοσύνη για τις ελληνικές μετοχές”.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι οι εκτιμήσεις για ”ισχυρά” μεγέθη εννεαμήνου όσον αφορά σε έναν αριθμό εταιριών που ανακοινώνουν τα αποτελέσματά τους την τρέχουσα εβδομάδα προσφέρουν στήριξη στην αγορά.

Εξάλλου και οι επιδόσεις των διεθνών αγορών θα παρακολουθούνται στενά, συμπληρώνει η χρηματιστηριακή.

Τονίζει ταυτόχρονα πως η σημασία των αποτελεσμάτων εννεαμήνου στη διαμόρφωση των επενδυτικών αποφάσεων έχει ενισχυθεί, και οι επενδυτές θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι το ισχυρό momentum κερδοφορίας των ελληνικών τίτλων θα συνεχιστεί και στο 2006.

Τα top picks της χρηματιστηριακής περιλαμβάνουν τις μετοχές των Εθνικής Τράπεζας, CosmOTE, Γερμανός, METKA, ΚΑΕ, Coca Cola 3Ε, S&B, ΓΕΚ και Cardico.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v