Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EFG International: Ξεκινά κάλυψη η CSFB-outperform

Με σύσταση ”outperform” και τιμή-στόχο στα 41 ελβετικά φράγκα ξεκινά κάλυψη της EFG International η CSFB, όπως αναφέρει στην πρωινή της ενημέρωση (21/11). Ειδικότερα, ο διεθνής οίκος εξαίρει τις εξαιρετικές προοπτικές της EFG International στο private banking.

EFG International: Ξεκινά κάλυψη η CSFB-outperform
Με σύσταση ”outperform” και τιμή-στόχο στα 41 ελβετικά φράγκα ξεκινά κάλυψη της EFG International η CSFB, όπως αναφέρει στην πρωινή της ενημέρωση (21/11).

Ειδικότερα, ο διεθνής οίκος εξαίρει τις εξαιρετικές προοπτικές της EFG International, καθώς η τράπεζα δραστηριοποιείται σε έναν από τους πιο ελκυστικούς τομείς στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, το private banking.

Όπως επισημαίνει η CSFB, ο εν λόγω τομέας προσφέρει ισχυρή ανάπτυξη, σταθερές ταμειακές ροές και λειτουργική μόχλευση, ενώ αναφέρει ότι η EFG International έχει επιτύχει ετήσια ανάπτυξη της τάξεως του 63% την τελευταία τριετία.

Ο διεθνής οίκος θέτει σύσταση ”outperform” και τιμή-στόχο στα 41 ελβετικά φράγκα, κάτι που υποδηλώνει προοπτική ενίσχυσης της τιμής της μετοχής της κατά 18,8%, σύμφωνα με την τιμή κλεισίματος της Παρασκευής, στα 34,5 ελβετικά φράγκα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v