Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Beta: Περαιτέρω περιθώρια ανόδου για ΓΔ

Περαιτέρω περιθώρια ανόδου εκτιμά η Beta Securities πως διαθέτει η αγορά λόγω αφενός των συνεχιζόμενων δομικών αλλαγών και αφετέρου των ”ισχυρών” αποτελεσμάτων εννεαμήνου. Τα top picks.

Beta: Περαιτέρω περιθώρια ανόδου για ΓΔ
Περαιτέρω περιθώρια ανόδου εκτιμά η Beta Securities πως διαθέτει η αγορά λόγω αφενός των συνεχιζόμενων δομικών αλλαγών και αφετέρου των ”ισχυρών” αποτελεσμάτων εννεαμήνου.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή σε σχετική της έκθεση με ημερομηνία 16 Νοεμβρίου με την ολοκλήρωση της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων πρώτου εξαμήνου οι τάσεις συσσώρευσης, αλλά και η περιορισμένης έκτασης διόρθωση, ήταν αναμενόμενα.

Από τις 14 Οκτωβρίου, όμως, η αγορά έχει εισέλθει σε ένα ανοδικό ράλι το οποίο υποστηρίζεται ακόμη τα καλύτερα των αναμενόμενων αποτελέσματα εννεαμήνου των Τράπεζας Πειραιώς και EFG Eurobank.

Μεταξύ άλλων σημειώνει πως οι επερχόμενες αλλαγές στον Κανονισμό του Χ.Α. και η νέα Διεθνής Αγορά (αποτελούμενη από εταιρίες με κεφαλαιοποίηση υψηλότερη των 100 εκατ. ευρώ) θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επενδυτών.

Αναφέρει δε πως οι εν λόγω εταιρίες, στην πλειονότητά τους, παρουσιάζουν ισχυρά θεμελιώδη, αλλά και προοπτικές ανάπτυξης.

Η Beta Securities σημειώνει μεταξύ άλλων πως διατηρεί τη σύσταση ”add” για τα top pick της τα οποία περιλαμβάνουν τις: Alpha Bank (τιμή-στόχος τα 28,7 ευρώ) Εθνική Τράπεζα (τιμή-στόχος τα 34,1 ευρώ), EFG Eurobank (τιμή-στόχος τα 32 ευρώ), OTE, (τιμή-στόχος τα 20,9 ευρώ), Τιτάν (τιμή-στόχος τα 31,3 ευρώ), ΕΛΠΕ (τιμή-στόχος τα 16 ευρώ).

Επίσης, περιλαμβάνουν τις Motor Oil, Cosmote (τιμή-στόχος τα 19,6 ευρώ), Δέλτα Συμμετοχών (τιμή-στόχος τα 11,1 ευρώ), ΟΠΑΠ (τιμή-στόχος τα 28,2 ευρώ), Intralot (τιμή-στόχος τα 18 ευρώ), Γερμανός (τιμή-στόχος τα 15,2 ευρώ), Φουρλής (τιμή-στόχος τα 8,4 ευρώ), ΔΕΗ (τιμή-στόχος τα 22,1 ευρώ), Σαράντης (τιμή-στόχος τα 9 ευρώ, Frigoglass (στα 7 ευρώ) και Notos Com.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v