Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius: Κρίσιμη η διάσπαση των 10.700 για Dow

Η διατήρηση του Dow Jones πάνω από τις 10.700 μονάδες, με αυξημένο όγκο συναλλαγών, στις επόμενες τρεις συνεδριάσεις θα επιβεβαιώσει τη διάσπαση που επετεύχθη χθες και θα σημάνει την απαρχή μιας νέας ανοδικής πορείας προς το υψηλό των 11.027,2 μονάδων, σύμφωνα με τεχνική ανάλυση της Fortius Finance.

Fortius: Κρίσιμη η διάσπαση των 10.700 για Dow
Η διατήρηση του Dow Jones πάνω από την περιοχή των 10.700 μονάδων, με αυξημένο όγκο συναλλαγών, κατά τις επόμενες τρεις συνεδριάσεις θα επιβεβαιώσει τη διάσπαση που επετεύχθη χθες και θα σημάνει την απαρχή μίας νέας ανοδικής πορείας προς το υψηλό των 11.027,2 μονάδων, σύμφωνα με τεχνική Ανάλυση της Fortius Finance.

Όπως επισημαίνει, προσωρινή αντίσταση στην ολοκλήρωση ενός τέτοιου σεναρίου θα προβάλει η περιοχή των 10.850 μονάδων, επίπεδο όπου σημειώθηκε η τοπική κορυφή G το Δεκέμβριο του 2004.

Το κλίμα το οποίο διαμορφώνεται φαίνεται να είναι, σύμφωνα με τη Fortius Finance, ιδιαίτερα καλό, καθώς σε λίγες ημέρες λήγει ”αναίμακτα” η περίοδος των αποτελεσμάτων, το πετρέλαιο κυμαίνεται στο χαμηλότερο σημείο των τελευταίων πέντε μηνών και ο δείκτης υψηλής τεχνολογίας Nasdaq βρέθηκε χθες στο υψηλότερο τετραετίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v