Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Νέα υψηλότερη τιμή 8 ευρώ από Εγνατία

Σε αναβάθμιση τόσο της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Frigoglass, από τα 5,9 στα 8 ευρώ, όσο και της σύστασης από ”accumulate” σε ”buy” προχώρησε η Εγνατία Finance, σύμφωνα με σημερινό (18/11) report της. Παράλληλα, τη σύσταση ”outperform” επαναδιατυπώνει η Eurobank.

Frigoglass: Νέα υψηλότερη τιμή 8 ευρώ από Εγνατία
Σε αναβάθμιση τόσο της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Frigoglass, από τα 5,9 στα 8 ευρώ, όσο και της σύστασης από ”accumulate” σε ”buy” προχώρησε η Εγνατία Finance, σύμφωνα με σημερινό (18/11) report της.

Όπως επισημαίνει, τα αποτελέσματα που παρουσίασε η εταιρία στο 9μηνο 2005 ήταν ενισχυμένα, ενώ τονίζει ότι ο κλάδος επαγγελματικής ψύξης συνεχίζει να αναπτύσσεται άνω των προσδοκιών της.

Παράλληλα, τη σύσταση ”outperform” επαναδιατυπώνει η Eurobank Securities για τη μετοχή της Frigoglass σε σχετική της έκθεση με ημερομηνία 18 Νοεμβρίου, όπου αναβαθμίζει τις εκτιμήσεις της για τα μεγέθη του 2005, αλλά και του 2006.

Η χρηματιστηριακή αναφέρει πως τα αποτελέσματα εννεαμήνου της Frigoglass κινήθηκαν υψηλότερα των προβλέψεών της, ενώ την ίδια στιγμή τα χαρακτηρίζει ”ισχυρά”.

Επίσης, σημειώνει πως προχώρησε σε ανοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεών της, ακολουθώντας τις νέες προβλέψεις της διοίκησης.

Σε αυτό το πλαίσιο προβλέπει αύξηση 11,1% στον κύκλο εργασιών, 9,9% στα EBITDA και 50,3% στα κέρδη ανά μετοχή του 2005.

Επισημαίνει δε πως λόγω της προβλεπόμενης ανάπτυξης στο 2005 είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη και για το 2006.

Αναβάθμισε λοιπόν και τις εκτιμήσεις της για την ερχόμενη χρονιά κατά 11,6% για τα κέρδη ανά μετοχή, καθώς προβλέπει ότι ο τζίρος θα ενισχυθεί κατά 7,1%, τα EBITDA κατά 5,8% και τα κέρδη ανά μετοχή κατά 10,2%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v