Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Finance: Τιμές-στόχοι για ΔΕΗ, Intralot

Η Alpha Finance ξεκινάει εκ την κάλυψη για τη μετοχή της ΔΕΗ θέτοντας τιμή-στόχο τα 22,2 ευρώ και σύσταση ”Outperfom”. Παράλληλα η χρηματιστηριακή αυξάνει στα 11,62 ευρώ, από 11,32 ευρώ προηγουμένως την τιμή-στόχo για τη μετοχή της Intralot.

Alpha Finance: Τιμές-στόχοι για ΔΕΗ, Intralot
H Αlpha Finance με δύο ξεχωριστές εκθέσεις της με ημερομηνία 16 Νοεμβρίου ξεκινά εκ νέου την κάλυψη για την ΔΕΗ, ενώ αυξάνει ελαφρώς την τιμή-στόχο για την Intralot.

Ειδικότερα η Alpha Finance ξεκινάει εκ την κάλυψη για τη μετοχή της ΔΕΗ θέτοντας τιμή-στόχο τα 22,2 ευρώ και σύσταση ”Outperfom”.

Η χρηματιστηριακή αναφέρεται στο περίφημο νόμο του Mέρφι, διευκρινίζοντας πως το 2005 ”ότι μπορούσε να πάει στραβά έγινε”. Ωστόσο προβλέπει ότι μετά το ”καταστροφικό 2005” έρχονται θετικοί καταλύτες για την εταιρία το 2006.

Η δυναμική αναδιάρθρωσης της εταιρίας και η κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά αντισταθμίζουν το δημόσιο χαρακτήρα της Επιχείρησης, υπογραμμίζουν οι αναλυτές της χρηματιστηριακής.

Παράλληλα η χρηματιστηριακή αυξάνει στα 11,62 ευρώ, από 11,32 ευρώ προηγουμένως την τιμή-στόχo για τη μετοχή της Intralot, διατηρώντας τη σύσταση ”Neutral”.

Η Alpha Finance αναβαθμίζει κατά 10% και 17% τις εκτιμήσεις της για τα κέρδη ανά μετοχή της Ιntralot το 2005 και 2006, ενώ τονίζει ότι η εταιρία χρειάζεται ένα νέο καταλύτη που θα αναπληρώσει τις απώλειες από το Πάμε Στοίχημα.

Η μετοχή της Intralot ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 16ης Νοεμβρίου στα 12,42 ευρώ, ενώ της ΔΕΗ στα 18,34 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v