Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: ”Αντίσταση” τα 34,80 ευρώ λέει η Fortius

Τα 34,80 ευρώ εντοπίζει ως κρίσιµο σηµείο αντίστασης για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας η Fortius Finance, όπως αναφέρει σε σχετική της τεχνική ανάλυση με ημερομηνία 16 Νοεμβρίου 2005, ενώ παράλληλα αναφέρει πως διάσπαση του εν λόγω σημείου θα δώσει ώθηση στη μετοχή βάζοτας ως τιμή-στόχο την επόμενη αντίσταση των 38 ευρώ.

Εθνική: ”Αντίσταση” τα 34,80 ευρώ λέει η Fortius
Τα 34,80 ευρώ εντοπίζει ως κρίσιµο σηµείο αντίστασης για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας η Fortius Finance, όπως αναφέρει σε σχετική της τεχνική ανάλυση με ημερομηνία 16 Νοεμβρίου 2005.

Σύμφωνα με τη Fortius Finance, ανοδική διάσπαση του εν λόγω σημείου, µε σηµαντικό όγκο συναλλαγών, κυρίως λόγω της µεγάλης διάρκειάς του, θα δώσει ισχυρή ώθηση στη µετοχή βάζοντας ως τιµή-στόχο την επόµενη περιοχή αντίστασης των 38 ευρώ.

Επίσης, η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι η χθεσινή συνεδρίαση ήταν ”κερδοφόρα” για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας, η οποία συνέχισε την ανοδική της πορεία κλείνοντας με κέρδη 0,12%, στα 33,92 ευρώ, και έχοντας πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας νέο υψηλό πενταετίας στα 34,32 ευρώ, με τον όγκο των συναλλαγών να κυμαίνεται στα προχθεσινά επίπεδα των 750.000 τεμαχίων.

Συμπληρώνει δε, ότι είναι πιθανό η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εννεαµήνου, την ερχόµενη εβδοµάδα, να δηµιουργήσει τις απαραίτητες βάσεις για την ολοκλήρωση του προαναφερόμενου ανοδικού σεναρίου.

Η μετοχή της Εθνικής ολοκλήρωσε τη χθεσινή συνεδρίαση (15 Νοεμβρίου) στα 33,92 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v