Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ: Υψηλότερες τιμές-στόχοι για CosmOTE-Intralot

Σε αύξηση των τιμών-στόχων για τις μετοχές των CosmΟΤΕ (κατά 5,9% υψηλότερα από πριν, στα 19,6 ευρώ) και Intralot (στα 15,5 ευρώ, από τα 15 ευρώ πριν), διατηρώντας τη σύσταση ”overweight” και για τους δύο τίτλους, προχώρησε η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ.

Π&Κ: Υψηλότερες τιμές-στόχοι για CosmOTE-Intralot
Σε αύξηση των τιμών-στόχων για τις μετοχές των CosmΟΤΕ (κατά 5,9% υψηλότερα από πριν, στα 19,6 ευρώ) και Intralot (στα 15,5 ευρώ, από τα 15 ευρώ πριν), διατηρώντας τη σύσταση ”overweight” και για τους δύο τίτλους, προχώρησε η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ, όπως αναφέρει στο καθημερινό της report με ημερομηνία 15 Νοεμβρίου.

Η μετοχή της CosmOTE ολοκλήρωσε τη χθεσινή συνεδρίαση (14 Νοεμβρίου) στα 17,46 ευρώ και της Intralot στα 12,78 ευρώ.

Σχετικά με την CosmOTE η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ αναφέρει πως τα μεγέθη εννεαμήνου κινήθηκαν ανάλογα των προβλέψεών της. Τα χαρακτηρίζει δε ”υγιή” επισημαίνοντας ότι αποτυπώνουν την ήπια μετάβαση στην περιφερειακή ενοποίηση.

Παράλληλα, σημειώνει ότι προχώρησε σε ανοδική αναθεώρηση των προβλέψεών της, ώστε να συμπεριλάβει τις ανανεωμένες προβλέψεις της διοίκησης της εταιρίας, με αποτέλεσμα να προχωρήσει ταυτόχρονα σε αύξηση της τιμής–στόχου (η οποία και υποδηλώνει περιθώριο ανόδου της τάξης του 12%).

Εξάλλου και όσον αφορά στην Intralot, η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως παραμένει η top pick επιλογή της από τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών, διευκρινίζοντας πως το μοντέλο που υιοθετεί η εταιρία είναι το πλέον ελκυστικό μεταξύ των επιχειρήσεων του κλάδου, επισημαίνοντας επίσης και τη ”λογική” αποτίμηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v