Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Απαραίτητοι δύο παράγοντες για νέα υψηλά

Δύο παράγοντες είναι απαραίτητοι σύμφωνα με τη Marfin Analysis προκειμένου να οδηγηθεί η αγορά σε νέα υψηλά: η θετική πορεία των διεθνών αγορών και η ομαλή πρόοδος αποτελεσμάτων εννεαμήνου, αποφεύγοντας πιθανές αρνητικές εκπλήξεις από blue chips. Τα top picks.

Marfin: Απαραίτητοι δύο παράγοντες για νέα υψηλά
Δύο παράγοντες είναι απαραίτητοι σύμφωνα με τη Marfin Analysis προκειμένου να οδηγηθεί η αγορά σε νέα υψηλά.

Όπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο report της, ο πρώτος παράγοντας είναι η θετική πορεία των διεθνών αγορών, η οποία και θα μπορούσε να προσδώσει την απαραίτητη στήριξη στην ψυχολογία της αγοράς, και ο δεύτερος είναι η ομαλή πρόοδος των αποτελεσμάτων εννεαμήνου, αποφεύγοντας πιθανές αρνητικές εκπλήξεις από εταιρίες της υψηλής κεφαλαιοποίησης.

Τα top picks της χρηματιστηριακής περιλαμβάνουν τις μετοχές των: Εθνικής Τράπεζας, CosmOTE, Γερμανός, METKA, ΚΑΕ, Coca-Cola 3Ε, S&B και Cardico.

”Παρά τις προβλέψεις για ένα αδύναμο τρίτο τρίμηνο –ανάλογες των τάσεων που αναμένεται να επικρατήσουν στον κατασκευαστικό κλάδο– οι μετοχές των ΓΕΚ και ΤΕΡΝΑ περιλαμβάνονται επίσης στη λίστα με τις αγαπημένες μας μετοχές, καθώς προβλέπεται ότι θα επωφεληθούν από την επικείμενη ανάκαμψη στον κατασκευαστικό κλάδο από το τέταρτο τρίμηνο του 2005 και μετά και καθώς οι επενδύσεις τους στον τομέα της ενέργειας ωριμάζουν”, επισημαίνει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v