Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία: Υποβάθμιση συστάσεων για OTE - Γερμανό

Σε αλλαγή των συστάσεων για τις μετοχές των ΟΤΕ και Γερμανού προχώρησε η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο της report με τίτλο ”Στον ρυθμό των αποτελεσμάτων εννεαμήνου”, όπου παράλληλα θέτει ”under review” τη μετοχή της Intralot. ”Βλέπει” περιθώριο ανόδου 7,3% για Γενικό Δείκτη.

Εγνατία: Υποβάθμιση συστάσεων για OTE - Γερμανό
Σε αλλαγή των συστάσεων για τις μετοχές των ΟΤΕ και Γερμανού προχώρησε η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο της report με τίτλο ”Στον ρυθμό των αποτελεσμάτων εννεαμήνου”, όπου παράλληλα θέτει ”under review” τη μετοχή της Intralot.

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή υποβάθμισε αφενός τη μετοχή του ΟΤΕ σε ”hold” από ”accumulate”, διατηρώντας την τιμή-στόχο των 18,30 ευρώ, και αφετέρου τη μετοχή της Γερμανός σε ”accumulate” από ”buy”, επαναδιατυπώνοντας την τιμή των 14,6 ευρώ.



Σε ό,τι αφορά τη Σοφοκλέους γενικότερα η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως τα οικονομικά αποτελέσματα εννεαμήνου θα αποτελέσουν καταλύτη, προσδίδοντας παράλληλα ενδείξεις για τις μελλοντικές τάσεις, ενώ συμπληρώνει πως νέα κίνητρα είναι απαραίτητα προκειμένου να υπάρξουν νέα κέρδη.

”Μέχρι στιγμής, πάντως, τα αποτελέσματα εννεαμήνου που έχουν ήδη ανακοινωθεί ήταν καλά, έχοντας συμβάλει στη θετική διάθεση της Σοφοκλέους” τονίζει η Εγνατία Finance.

Παράλληλα, σημειώνει ότι ο Γενικός Δείκτης διαθέτει περιθώριο ανόδου της τάξης του 7,3%, με τον FTSE-20 να διαθέτει περιθώριο ανόδου 7,5%, ποσοστά τα οποία μειώνονται σε 3,7% και σε 2,2% αντίστοιχα εάν εξαιρεθούν οι τράπεζες.

Εξάλλου, επισημαίνει πως συνεχίζει να διακρίνει ”αξία” στις τραπεζικές μετοχές, με τους τίτλους των Εθνικής και Αγροτικής να είναι οι top επιλογές της στην παρούσα φάση.

Εκτός από τις τράπεζες, όμως, η Εγνατία Finance ξεχωρίζει τους τίτλους των: ΟΤΕ, Coca-Cola 3Ε, Τιτάν, Τεχνική Ολυμπιακή, Attica Group, Frigoglass, Notos Com, Γρ. Σαράντης, Cardico και Jumbo, οι οποίες και αναμένεται να ανακοινώσουν ”καλά” αποτελέσματα για το εννεάμηνο.

Επίσης, επισημαίνει τα ισχυρά μεγέθη εννεαμήνου που ανακοίνωσαν οι εταιρίες του κλάδου των διυλιστηρίων, τα οποία και δεν αντανακλώνται ακόμα στις τιμές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v