Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Εκτιμήσεις από Deutsche Bank για 9μηνο

Κατά 11% εκτιμά η Deutsche Bank πως θα ενισχυθούν τα αναπροσαρμοσμένα καθαρά κέρδη του ΟΠΑΠ στο εννεάμηνο του 2005, διαμορφούμενα στα 317 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει σε σχετική της έκθεση (10/11), όπου επαναδιατυπώνει την τιμή-στόχο των 25,70 ευρώ και τη σύσταση ”neutral”.

ΟΠΑΠ: Εκτιμήσεις από Deutsche Bank για 9μηνο
Κατά 11% εκτιμά η Deutsche Bank πως θα ενισχυθούν τα αναπροσαρμοσμένα καθαρά κέρδη του ΟΠΑΠ στο εννεάμηνο του 2005, διαμορφούμενα στα 317 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει σε σχετική της έκθεση με ημερομηνία 10 Νοεμβρίου, όπου επαναδιατυπώνει την τιμή-στόχο των 25,70 ευρώ και τη σύσταση ”neutral” για τη μετοχή του Οργανισμού.

Η μετοχή του ΟΠΑΠ ολοκλήρωσε τη χθεσινή συνεδρίαση (10 Νοεμβρίου) στα 24,76 ευρώ.

Για τα έσοδα εννεαμήνου του Οργανισμού, η Deutsche Bank προβλέπει ότι θα ενισχυθούν κατά 11%, διαμορφούμενα στα 2,6 δισ. ευρώ.

Εξάλλου, συμπληρώνει πως εν γένει αναμένονται ”καλές επιδόσεις” στη διάρκεια του τρίτου τριμήνου, οι οποίες και εκτιμά πως θα καθοδηγηθούν από την επάνοδο των εσόδων του ”Τζόκερ”, λόγω των αυξημένων όγκων αλλά και των αναμενόμενων ”καλών” επιδόσεων του ”Πάμε Στοίχημα” στο γ’ τρίμηνο.

Πάντως, ο ξένος οίκος επισημαίνει ότι παρά τα αναμενόμενα ”καλά” αποτελέσματα, διατηρεί τη σύσταση ”neutral”.

Τονίζει δε, ότι τα αποτελέσματα από το ”Πάμε Στοίχημα” δεν φαίνεται να ανακάμπτουν στο προσδοκώμενο επίπεδο, ενώ σχετικά επικαλείται διάφορα δημοσιεύματα του Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v