Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Ανεβάζει τον πήχη στα 19 ευρώ η Proton

Σε αύξηση της τιμής–στόχου για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς, από τα 17,5 ευρώ στα 19 ευρώ, προχώρησε η Proton Securities με έκθεσή της στις 11 Νοεμβρίου. Η νέα τιμή-στόχος υποδηλώνει περιθώριο ανόδου 8,5% από τα τρέχοντα επίπεδα των 17,50 ευρώ.

Πειραιώς: Ανεβάζει τον πήχη στα 19 ευρώ η Proton
Σε αύξηση της τιμής–στόχου για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς, από τα 17,5 ευρώ στα 19 ευρώ, προχώρησε η Proton Securities με έκθεσή της στις 11 Νοεμβρίου.

Η νέα τιμή-στόχος που έθεσε η χρηματιστηριακή υποδηλώνει περιθώριο ανόδου της τάξης του 8,5% από τα τρέχοντα επίπεδα (των 17,50 ευρώ με βάση τη χθεσινή τιμή κλεισίματος) για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς.

Η Proton Securities επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”neutral” για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς εκτιμά πως οι τρέχουσες τιμές συμπεριλαμβάνουν, σε μεγάλο βαθμό, την κατά 13,8% μέση ετήσια αύξηση των εσόδων για την περίοδο 2004-2007.

Υπενθυμίζεται πως με χθεσινή της έκθεση η JP Morgan αύξησε την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Τράπεζας στα 24 από τα 23 ευρώ, διατηρώντας τη σύσταση ”overweight”, ενώ την ίδια στιγμή η Citigroup αναθεώρησε ανοδικά την τιμή-στόχο στα 20 από τα 19 ευρώ.

Εξάλλου, τα 20,30 ευρώ έθεσε ως τιμή-στόχο με σύσταση ”buy” η Εγνατία Finance, ενώ την τιμή-στόχο των 22,8 ευρώ και τη σύσταση ”buy 2” επαναδιατύπωσε η UBS.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v