Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Στο επίκεντρο οι τράπεζες, λόγω Eurobank

Τα καλύτερα του αναμενόμενου αποτελέσματα εννεαμήνου της Eurobank αναμένεται να φέρουν όχι μόνο τη μετοχή της Τράπεζας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αλλά και τον ευρύτερο τραπεζικό κλάδο, σύμφωνα με τους αναλυτές, που εκτιμούν ότι ενδεχόμενη ανοδική κίνηση στις ευρωπαϊκές αγορές θα αποτελέσει υποστηρικτικό παράγοντα και για το Χ.Α.

ΑΧΕ: Στο επίκεντρο οι τράπεζες, λόγω Eurobank
Τι εκτιμάται για σήμερα: Στο ίδιο μοτίβο εκτιμά η Marfin Analysis πως θα κινηθεί η αγορά, καθώς δεν προβλέπει σημαντικές αλλαγές.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εκτιμά η Proton Securities πως θα βρεθεί σήμερα η μετοχή της Eurobank σε συνέχεια της ανακοίνωσης των καλύτερων του αναμενόμενου αποτελεσμάτων τρίτου τριμήνου και της ανεβασμένου outlook.

Παράλληλα, η χρηματιστηριακή εκτιμά πως το ενδιαφέρον θα επεκταθεί στο σύνολο του τραπεζικού κλάδου.

Χαμηλότερα έκλεισε ο Γενικός Δείκτης χθες λόγω ρευστοποιήσεων οι οποίες ακολούθησαν τα νέα υψηλά που κατεγράφησαν στην προηγούμενη συνεδρίαση, αναφέρει η Εγνατία Finance.

Εξάλλου, η Εγνατία Finance συμπληρώνει πως οι θετικές επιδόσεις της Wall Street, εάν ακολουθηθούν από ανάλογη τάση στις ευρωπαϊκές αγορές θα αποτελέσουν υποστηρικτικό παράγοντα, ενώ επισημαίνει πως τα ”καλά” αποτελέσματα εννεαμήνου της Eurobank θα φέρουν τη μετοχή της Τράπεζας στο επίκεντρο.

Με τα αποτελέσματα εννεαμήνου να δικαιολογούν υψηλότερες αποτιμήσεις, η ανάκαμψη στη Σοφοκλέους είναι το πλέον πιθανό σενάριο σύμφωνα με τη Σίγμα Securities.

Τι έγινε χθες: Με απώλειες 0,65% έκλεισε χθες το Γενικός Δείκτης και με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 175 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis σύμφωνα με την οποία βασικό χαρακτηριστικό της συνεδρίασης ήταν οι ρευστοποιήσεις στο σύνολο του ταμπλό και δη για τις μετοχές εκείνους που υπεραπέδωσαν στο πρόσφατο ράλι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v