Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Εκτιμήσεις για εννεάμηνο από Εγνατία

Καθαρά κέρδη της τάξεως των 58,3 εκατ. ευρώ με έσοδα σε ενοποιημένη βάση,της τάξεως των 362,3 εκατ. ευρώ και EBITDA 125,7 εκατ. ευρώ αναμένει η Egnatia Finance για την Intralot, η οποία ανακοινώνει αύριο, Πέμπτη, τα αποτελέσματα εννεαμήνου. Πρόβλεψη για διανομή μερίσματος 0,58 ευρώ.

Intralot: Εκτιμήσεις για εννεάμηνο από Εγνατία
Καθαρά κέρδη της τάξεως των 58,3 εκατ. ευρώ με έσοδα σε ενοποιημένη βάση, της τάξεως των 362,3 εκατ. ευρώ, και EBITDA 125,7 εκατ. ευρώ αναμένει η Εγνατία Finance για την Intralot, η οποία ανακοινώνει αύριο, Πέμπτη, τα αποτελέσματα εννεαμήνου.

Ωστόσο, η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι τα μεγέθη, τα οποία διαμορφώνονται με βάση τα ΔΛΠ, δεν επιδέχονται συγκρίσεων λόγω της πλήρους ενοποίησης της κατά 25% θυγατρικής στην Τουρκία, Inteltek, και της ενοποίησης της Maltco από το τρίτο τρίμηνο του 2004.

Η Εγνατία Finance αναφέρει ότι οι προβλέψεις του consensus, για έσοδα 361,9 εκατ. ευρώ, EBITDA της τάξεως των 125,3 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 58,2 εκατ. ευρώ δεν απέχουν πολύ από τις δικές της εκτιμήσεις.

Όπως επισημαίνει, η Intralot, ευθυγραμμιζόμενη με τις συνήθεις πρακτικές της, αναμένεται να ανακοινώσει τη διανομή προμερίσματος μαζί με τα αποτελέσματα.

Η Εγνατία Finance εκτιμά ότι το μέρισμα της εταιρίας για το 2005 θα διαμορφωθεί σε 0,58 ευρώ, αυξημένο κατά 21% σε ετήσια βάση, προβλέποντας ότι το προμέρισμα θα διαμορφωθεί σε 0,23 ευρώ.

Η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι θα αναθεωρήσει το μοντέλο της για την εταιρία μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εννεαμήνου, καθώς το στοίχημα στην Τουρκία συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα αποδοτικό. Ως εκ τούτου, θέτει τη μετοχή υπό αναθεώρηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v