Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Προβλέψεις από Marfin - Emporiki

Καθαρά κέρδη ενισχυμένα κατά 46% εκτιμά η Emporiki Bank ότι θα εμφανίσει στο 9μηνο η Τράπεζα Πειραιώς, όπως αναφέρει σε σχετική της ανάλυση με ημερομηνία 9 Νοεμβρίου, όπου θέτει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Τράπεζας στα 15,50 ευρώ, συνιστώντας ”neutral”. Εξάλλου, η Marfin Analysis εκτιμά αύξηση 40,5% στα ενοποιηµένα καθαρά κέρδη της Τράπεζας Πειραιώς.

Πειραιώς: Προβλέψεις από Marfin - Emporiki
Καθαρά κέρδη ενισχυμένα κατά 46% εκτιμά η Emporiki Bank ότι θα εμφανίσει στο εννεάμηνο η Τράπεζα Πειραιώς, όπως αναφέρει σε σχετική της ανάλυση με ημερομηνία 9 Νοεμβρίου, όπου θέτει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Τράπεζας στα 15,50 ευρώ, συνιστώντας ”neutral”.

Η Τράπεζα Πειραιώς θα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα για το εννεάμηνο σήμερα, 9 Νοεμβρίου, μετά τη λήξη της συνεδρίασης, ενώ η μετοχή της Τράπεζας ολοκλήρωσε τη χθεσινή συνεδρίαση (8 Νοεμβρίου) στα 17,46 ευρώ.

Εξάλλου, η Marfin Analysis στο πρωινό της report εκτιμά για τα μεγέθη της Τράπεζας Πειραιώς στο 9μηνο αύξηση 40,5% στα ενοποιηµένα καθαρά κέρδη, στα 128,7 εκατ. ευρώ, µε σηµαντική αύξηση στα καθαρά έσοδα από τόκους και προµήθειες (21,7% και 28,2% αντίστοιχα), τα οποία επηρεάζονται θετικά από την επέκταση του δικτύου.

Επίσης, εκτιμά ότι ο ρυθµός αύξησης των εξόδων θα είναι συγκριτικά υψηλός στο 12,2%, αντικατοπτρίζοντας την επέκταση του δικτύου καθώς και την ανάπτυξη στη ΝΑ Ευρώπη.

Τέλος, επισημαίνει ότι οι δηµοσκοπήσεις των Bloomberg και Reuters προβλέπουν καθαρά κέρδη 129,6 εκατ. ευρώ και 128,9 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v