Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Ευνοϊκές οι συνθήκες-στο επίκεντρο η Πειραιώς

Θετικές παραμένουν οι συνθήκες της αγοράς, εκτιμούν οι χρηματιστηριακές, μερίδα των οποίων επισημαίνει ότι τα περιθώρια πτώσης είναι περιορισμένα. Στις τράπεζες στρέφεται το ενδιαφέρον, καθώς η Πειραιώς ανακοινώνει σήμερα τα μεγέθη εννεαμήνου, ενώ αύριο ακολουθεί η Eurobank. Στο επίκεντρο και τα ΕΛΠΕ.

ΑΧΕ: Ευνοϊκές οι συνθήκες-στο επίκεντρο η Πειραιώς
Τι εκτιμάται για σήμερα: Απρόθυμοι εκτιμά η Εθνική ΑΧΕ πως εμφανίζονται οι επενδυτές στο να αυξήσουν τις θέσεις τους προτού δημοσιευτούν τα οικονομικά αποτελέσματα εννεαμήνου μεγάλων εταιριών.

Θετική παραμένει η ψυχολογία στη Σοφοκλέους, εκτιμά η Marfin Analysis, η οποία συμπληρώνει πως τα περιθώρια πτώσης της αγοράς είναι περιορισμένα.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εκτιμά η Proton Securities πως θα βρεθεί κατά τη σημερινή συνεδρίαση η μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς ο όμιλος ανακοινώνει τα αποτελέσματα για το εννεάμηνο της χρήσης μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

”Ευνοϊκές” παραμένουν οι συνθήκες στη Σοφοκλέους, με τον Γενικό Δείκτη να διαπραγματεύεται σε νέα υψηλά, αναφέρει η Εγνατία Finance, που εκτιμά ότι ο Δείκτης θα συνεχίσει να κινείται γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα, λαμβάνοντας, όμως, εναύσματα και από τις ευρωπαϊκές αγορές.

Η Εγνατία Finance συμπληρώνει ότι οι τράπεζες θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με την Πειραιώς να ανακοινώνει αποτελέσματα εννεαμήνου σήμερα, ενώ παράλληλα εκτιμά πως τα βλέμματα θα στραφούν για τον ίδιο λόγο και στα ΕΛΠΕ.

Η Τράπεζα Πειραιώς είναι εκείνη που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των επενδυτών σύμφωνα με τη Σίγμα Securities, λόγω της ανακοίνωσης αποτελεσμάτων εννεαμήνου, με τη Eurobank να ακολουθεί αύριο.

Τι έγινε χθες: Με κέρδη 0,15% έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης και με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 170 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

Η Marfin Analysis συμπληρώνει πως οι μετοχές ακολούθησαν τάσεις συσσώρευσης για δεύτερη συνεχή συνεδρίαση, με χαμηλότερους, όμως, όγκους συναλλαγών.

Επίσης, προσθέτει ότι οι επενδυτές επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους στις τραπεζικές μετοχές εν αναμονή της ανακοίνωσης των μεγεθών εννεαμήνου από τις Τράπεζα Πειραιώς και Eurobank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v