Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σίγμα: Αναμένει δυνατό γ’ τρίμηνο για τη Motor Oil

Tις εκτιμήσεις της για ένα δυνατό γ’ τρίμηνο της Motor Oil ως αποτέλεσμα των περιθωρίων διύλισης και των ευνοϊκών δυναμικών της αγοράς παραθέτει σε έκθεσή της με ημερομηνία 4 Νοεμβρίου, η Σίγμα, η οποία προσδιορίζει το προμέρισμα που ανακοίνωσε ότι θα δώσει η εταιρία στα 0,20 ευρώ ανά μετοχή.

Σίγμα: Αναμένει δυνατό γ’ τρίμηνο για τη Motor Oil
Εκτιμήσεις για ένα δυνατό γ’ τρίμηνο της Motor Oil ως αποτέλεσμα των περιθωρίων διύλισης και των ευνοϊκών δυναμικών της αγοράς παραθέτει σε έκθεσή της με ημερομηνία 4 Νοεμβρίου, η Σίγμα Χρηματιστηριακή.

Η Σίγμα εκτιμά ότι τα περιθώρια διύλισης για το γ’ τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης θα διαμορφωθούν στα 79,4 δολάρια ανά τόνο, επιπλέον τα περιθώρια εμπορίας θα ευνοηθούν από τις υψηλές τιμές και θα ανέλθουν στα 14,3 δολάρια ανά τόνο το γ’ τρίμηνο έναντι 13,8 δολάρια ανά τόνο το α’ εξάμηνο 2005.

Επίσης βλέπει τα EBITDA και τα κέρδη προ φόρων για το γ’ τρίμηνο να διαμορφώνονται στα 73 και 67 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

Η Σίγμα εκτιμά ότι το προμέρισμα που αποφάσισε το Δ.Σ. της Motor Oil στις 14 Oκτωβρίου θα διαμορφωθεί πιθανότατα στα 0,20 ευρώ ανά μετοχή, όπως και στην προηγούμενη χρήση.

Τέλος, η χρηματιστηριακή επαναδιατυπώνει τη σύσταση Outperform για τη μετοχή της Motor Oil, αλλά και την τιμή στόχο στα 18,46 ευρώ ανά μετοχή, η οποία συνεπάγεται περιθώριο ανόδου 2% από τα τρέχοντα επίπεδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v