Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σίγμα: Προβλέπει διατήρηση της δυναμικής του ΧΑ

Το φιλικό διεθνές περιβάλλον και η έναρξη της περιόδου ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων εννεαμήνου, για τις δεικτοβαρείς μετοχές, αναμένεται να στηρίξει τις υψηλές αποτιμήσεις και να διατηρήσει το momentum της αγοράς, τονίζει η Σίγμα.

Σίγμα: Προβλέπει διατήρηση της δυναμικής του ΧΑ
Το φιλικό διεθνές περιβάλλον και η έναρξη της περιόδου ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων εννεαμήνου, για τις δεικτοβαρείς μετοχές, αναμένεται να στηρίξει τις υψηλές αποτιμήσεις και να διατηρήσει το momentum της αγοράς, τονίζει η Σίγμα Χρηματιστηριακή.

Όπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή στο Weekly Roundup (04/11/2005) στις επενδυτικές επιλογές της για την εβδομάδα περιλαμβάνονται: Εθνική Τράπεζα (τιμή-στόχος 42,5 ευρώ, Outperform), ΟΤΕ (18,9 ευρώ Outperform), ΟΠΑΠ (25,1 ευρώ, Neutral), Motor Oil (18,46 ευρώ Outperform), Tέρνα (7,4 ευρώ Neutral), ΓΕΚ (5,5 ευρώ Outperform), Folli Follie (28 ευρώ, Outperform), Σαράντης (7,3 ευρώ, Outperform).

Παράλληλα η χρηματιστηριακή παραθέτει τις προβλέψεις της για τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2005 της Τράπεζας Περαιώς και της Eurobank.

Σύμφωνα με την Σίγμα τα καθαρά κέρδη εννεαμήνου της Πειραιώς θα αυξηθούν κατά 40,7%, διαμορφούμενα στα 128,7 εκατ. ευρώ. Τα καθαρά έσοδα από τόκους προβλέπεται να ενισχυθούν κατά 23,1%, στα 397,5 εκατ. ευρώ.

Για την Eurobank εκτιμάται αύξηση 38,8% στα καθαρά έσοδα, καθώς προβλέπεται να διαμορφωθούν στα 345,6 εκατ. ευρώ. Σε ό,τι αφορά τα καθαρά έσοδα από τόκους εκτιμάται αύξηση 22%, στα 966,1 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v