Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ: Υπάρχουν ακόμη επενδυτικές ευκαιρίες

Επενδυτικές ευκαιρίες στα τρέχοντα επίπεδα εξακολουθεί να ”βλέπει” η Π&Κ στο εβδομαδιαίο της report, εκτιμώντας παράλληλα πως η ισχυρή πιστωτική επέκταση προσφέρει θεµελιώδη στήριξη στις ελληνικές Τράπεζες - ”κάτι που θα συνεχίσει να συµβαίνει και στο µέλλον”. Ξεχωρίζει ΟΤΕ,3Ε και Intralot.

Π&Κ: Υπάρχουν ακόμη επενδυτικές ευκαιρίες
Επενδυτικές ευκαιρίες στα τρέχοντα επίπεδα εξακολουθεί να ”βλέπει” η Π&Κ στο εβδομαδιαίο της report με τίτλο ”Θεμελιώδης στήριξη από πιστωτική επέκταση”, εκτιμώντας πως η ισχυρή πιστωτική επέκταση εξακολουθεί να προσφέρει οφέλη στις ελληνικές Τράπεζες - ”κάτι που θα συνεχίσει να συµβαίνει και στο µέλλον”.

Η χρηματιστηριακή ξεχωρίζει τον ΟΤΕ (εν αναµονή της νέας στρατηγικής), την Coca Cola 3E (δεδοµένης της πρόσφατης υποαπόδοσης) και την Intralot (την οποία χαρακτηρίζει την ”καλύτερη επιλογή στο κλάδο των τυχερών παιχνιδιών”).

Σε ό,τι αφορά το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο, η Π&Κ εκτιμά ότι πρέπει να αποτελείται από μετοχές σε ποσοστό 75%, εκ των οποίων το 37,5% πρέπει να αφορά ευρωπαϊκούς μετοχικούς τίτλους.

Αναφερόμενη στο προηγούμενο επταήμερο, η Π&Κ επισημαίνει ότι η αγορά κινήθηκε ισχυρά ανοδικά αναµένοντας την έναρξη ανακοινώσεων οικονοµικών αποτελεσµάτων από τις τράπεζες. Επίσης, αναφέρει, Cosmote και Τιτάνας είχαν καλή απόδοση, ενώ από τις εταιρίες µικρής και µεσαίας κεφαλαιοποίησης ανοδική πορεία είχαν οι µετοχές του Τηλέτυπου, του Γερµανού καθώς και του Φουρλή.

Παράλληλα η χρηματιστηριακή αναφέρεται στην Τράπεζα Κύπρου και την Δέλτα Συμμετοχών. Ειδικότερα χαρακτηρίζει τα αποτελέσµατα της τράπεζας θετικά µε κέρδη στο µερίδιο αγοράς, µε περιστολή του κόστους στη Κύπρο και χαµηλότερο φόρο εισοδήµατος παρά τα αδύναµα περιθώρια στην Ελλάδα. ”Θα αναθεωρήσουµε ανοδικά τις εκτιµήσεις µας και τη τιµή στόχο για τη µετοχή”, τονίζουν οι αναλυτές της Π&Κ.

Για την Δέλτα Συμμετοχών επισημαίνει πως την προηγούµενη εβδοµάδα ξεκίνησε κάλυψη για τη µετοχή της, µε σύσταση για υπεραπόδοση. ”Η θετική µας στάση οφείλεται κυρίως στις θετικές ενδείξεις για εταιρική αναδιάρθρωση και στις έως τώρα κινήσεις της νέας διοίκησης” προσθέτει η Π&Κ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v