Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Διατηρείται το θετικό momentum

Με σύμμαχο την ανοδική κίνηση που παρατηρείται στις διεθνείς αγορές, η ψυχολογία στη Σοφοκλέους παραμένει θετική εκτιμούν οι χρηματιστηριακές που προβλέπουν διατήρηση της ανόδου, με ηπιότερους, όμως, ρυθμούς. Μερίδα των αναλυτών εκτιμά πάντως πως ενδέχεται να παρατηρηθούν κινήσεις αποκόμισης κερδών.

ΑΧΕ: Διατηρείται το θετικό momentum
Τι εκτιμάται για σήμερα: Ιδιαίτερα θετικό είναι το επενδυτικό κλίμα σύμφωνα με την Marfin Analysis, που συμπληρώνει ότι η όλη εικόνα υποστηρίζεται και από την άνοδο των διεθνών αγορών.

Η Proton Securities εκτιμά πως στη Σοφοκλέους παρά την ”ανεβασμένη” ψυχολογία δεν αποκλείεται να καταγραφούν κινήσεις αποκόμισης κερδών.

Με κέρδη σχεδόν στο σύνολο του ταμπλό έκλεισε η Σοφοκλέους, εναρμονισμένη με την κίνηση των ευρωπαικών αγορών, αναφέρει η Εγνατία Finance.

Σύμφωνα με την Εγνατία Finance ότι καθώς αφενός η ψυχολογία παραμένει θετική και αφετέρου οι γενικότερες συνθήκες διατηρούνται ευνοϊκές δεν αποκαλείται να συνεχιστεί η ανοδική κίνηση σε επιλεγμένους τίτλους, με ηπιότερους ρυθμούς, όμως.

Εξάλλου, η Εγνατία Finance συμπληρώνει πως οι ευρωπαϊκές αγορές θα συνεχίσουν να αποτελούν καταλύτη στη διαμόρφωση της τάσης της εγχώριας αγοράς.

Από την πλευρά της η Σίγμα Securities αναφέρει πως το θετικό momentum στην εγχώρια αγορά υποστηρίζεται από τα καθησυχαστικά σχόλια της ΕΚΤ για τον πληθωρισμό.

Τι έγινε χθες: Με κέρδη 1,35% έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, με τον τζίρο των συναλλαγών να διαμορφώνεται στα 283 εκατ. ευρώ, ενισχυμένος κατά 49% αναφέρει η Marfin Analysis.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι οι μετοχές σημείωσαν σημαντική άνοδο, ενώ συμπληρώνει πως το χαρακτηριστικό της συνεδρίασης ήταν το αυξηµένο αγοραστικό ενδιαφέρον για όλες τις κατηγορίες µετοχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v