Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δέλτα: Τιμή-στόχος τα 11 ευρώ από Π&Κ

Κάλυψη για τη μετοχή της Δέλτα Συμμετοχών με τιμή-στόχο τα 11 ευρώ και σύσταση ”overweight” ξεκινάει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ, όπως αναφέρει στο πρωινό της report με ημερομηνία 3 Νοεμβρίου 2005, όπου μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει ελκυστική την αποτίμηση της μετοχής.

Δέλτα: Τιμή-στόχος τα 11 ευρώ από Π&Κ
Κάλυψη για τη μετοχή της Δέλτα Συμμετοχών με τιμή-στόχο τα 11 ευρώ και σύσταση ”overweight” ξεκινάει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ, όπως αναφέρει στο πρωινό της report με ημερομηνία 3 Νοεμβρίου 2005.

Η μετοχή της Δέλτα Συμμετοχών ολοκλήρωσε τη χθεσινή συνέλευση (2 Νοεμβρίου) στα 9,44 ευρώ.

Στα ”θετικά” σημεία του ομίλου της Δέλτα Συμμετοχών η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ επισημαίνει την ηγετική θέση που κατέχει στην αγορά, το ”ισχυρό” της όνομα, το δίκτυο διανομής που διαθέτει στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια, τις προοπτικές για βελτίωση των περιθωρίων κέρδους στο πλαίσιο του αποδοτικού προϊοντικού χαρτοφυλακίου, την ανάθεση ”επαγγελματιών” στη διοίκηση του ομίλου, αλλά και την ελκυστική αποτίμηση της μετοχής.

Από την άλλη, και μεταξύ των ”αρνητικών” η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ εντοπίζει τις περιορισμένες προοπτικές ανάπτυξης και τον εντεινόμενο ανταγωνισμό σε αρκετούς από τους τομείς δραστηριότητας του ομίλου, την ενδεχόμενη απειλή από τα προϊόντα ”ίδιας” ετικέτας και από τους διεθνείς παίκτες, αλλά και την ”ευαισθησία” των παγωτών σε σχέση με τις καιρικές συνθήκες.

Για το μέλλον του ομίλου, η χρηματιστηριακή εκτιμά πως καταλύτη θα αποτελέσει η απορρόφηση των θυγατρικών ώστε να δημιουργηθεί μια και μόνο ενότητα με διαφορετικές δραστηριότητες, αλλά και η εκμετάλλευση των ευκαιριών στα Βαλκάνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v