Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Ανόδου συνέχεια

Τη διατήρηση της ανοδικής πορείας του Γενικού Δείκτη προβλέπουν οι χρηματιστηριακές και δη σε συνέχεια της θετικής πορείας των αμερικανικών αγορών, αλλά και των επιδόσεων των ευρωπαϊκών δεικτών. Στα αποτελέσματα εννεαμήνου θα μετακυλλιστεί σταδιακά το ενδιαφέρον.

ΑΧΕ: Ανόδου συνέχεια
Τι εκτιμάται για σήμερα: Περιορισμένο εκτιμά η Marfin Analysis πως είναι το ενδεχόμενο πτώσης της αγοράς στη σημερινή συνεδρίαση.

Ακμαίο παραμένει το ενδιαφέρον των επενδυτών στη Σοφοκλέους σύμφωνα με την Proton Securities, η οποία συμπληρώνει ότι σταδιακά το ενδιαφέρον θα μετακυλλιστεί στα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου.

Ανοδικά – όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο – κινήθηκε χθες ο Γενικός Δείκτης αναφέρει η Εγνατία Finance που επισημαίνει ότι μερικοί από τους ”αγαπημένους” της τίτλους και συγκεκριμένα οι ΟΤΕ, Coca-Cola Τρία Έψιλον, τράπεζες και διυλιστήρια ξεχώρισαν, υποβοηθώντας την ευρύτερη αγορά να κινηθεί σε υψηλότερα επίπεδα, μια τάση που ενδέχεται να συνεχιστεί και σήμερα, με ηπιότερους, όμως, τόνους.

Την θετική της εικόνα εκτιμά η Σίγμα Securities πως θα διατηρήσει η Σοφοκλέους και δη σε συνέχεια των κερδών που κατέγραψαν οι αμερικανικές αγορές, αλλά και της ανόδου των ευρωπαικών δεικτών.

Τι έγινε χθες: Με άνοδο 0,43% έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 189 εκατ. ευρώ αναφέρει η Marfin Analysis.

Η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως η αγορά συνέχισε την καλή της απόδοση µε τις µετοχές του τραπεζικού κλάδου να προπορεύονται.

Εξάλλου, υπενθυμίζει πως η Τράπεζα Πειραιώς και η EFG Eurobank είναι οι πρώτες τράπεζες που θα ανακοινώσουν αποτελέσµατα 9µήνου στις 9 και 10 Νοεµβρίου αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v