Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Θετικό το momentum

Θετικό παραμένει το momentum της αγοράς επισημαίνουν οι χρηματιστηριακές, μερίδα των οποίων εκτιμά ότι το ενδεχόμενο πτώσης είναι περιορισμένο. Καταλύτης για την πορεία της Σοφοκλέους παραμένουν πάντως οι ξένες αγορές.

ΑΧΕ: Θετικό το momentum
Τι εκτιμάται για σήμερα: Το θετικό της momentum εκτιμά η Εθνική ΑΧΕ πως θα διατηρήσει η αγορά.

Περιορισμένο εκτιμά η Marfin Analysis πως είναι το ενδεχόμενο πτώσης από τα τρέχοντα επίπεδα και δη εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων εννεαμήνου, όπως διευκρινίζει η χρηματιστηριακή.

Θετική παραμένει η ψυχολογία στη Σοφοκλέους, με το ενδιαφέρον να παραμένει ενεργό, αναφέρει η Εγνατία Finance, η οποία συμπληρώνει πως δεν προβλέψει μεγάλες αποκλίσεις στη γενικότερη εικόνα, με τις ξένες αγορές να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του κλίματος στη Σοφοκλέους.

Εξάλλου και η Σίγμα Securities προβλέπει πως η εγχώρια αγορά θα συνεχίσει να επηρεάζεται από τις διεθνείς εξελίξεις, ελλείψει σημαντικών ειδήσεων οι οποίες και θα μπορούσαν να διαμορφώσουν τάση, ενώ ταυτόχρονα επισημαίνει ότι οι επενδυτές θα επικεντρώσουν σταδιακά το ενδιαφέρον τους στα αποτελέσματα εννεαμήνου 2005.

Τι έγινε χθες: Με κέρδη 0,70% έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης και με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 151 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

Η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως η αγορά έκλεισε ανοδικά για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση, με μειωμένους, όμως, όγκους συναλλαγών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v