Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γερμανός: ”Βuy” από Deutsche Bank, Εγνατία (uρd)

Σε ανοδική αναθεώρηση της σύστασης για τη μετοχή του Γερμανού σε ”buy” από ”hold” προχωρούν Deutsche Bank και Eγνατία Finance, με την τελευταία να αυξάνει την τιμή-στόχο στα 14,6 ευρώ, από 12,85 ευρώ προηγούμενως.

Γερμανός: ”Βuy” από Deutsche Bank, Εγνατία (uρd)
Σε ανοδική αναθεώρηση της σύστασης για τη μετοχή του Γερμανού σε ”buy” από ”hold” προχωρούν Deutsche Bank και Eγνατία Finance, με την τελευταία να αυξάνει την τιμή-στόχο στα 14,6 ευρώ.

Ειδικότερα η Deutsche Bank αναθεωρεί σε ”buy” από ”hold” τη σύστασή της για τη μετοχή του Γερμανού προχώρησε η Deutsche Bank, επαναδιατυπώνοντας την τιμή-στόχο των 15 ευρώ.

Όπως επισημαίνει ο ξένος οίκος στην ανάλυσή του (31/10), η τιμή-στόχος υποδηλώνει περιθώριο ανόδου περίπου 21%, ενώ σημειώνεται πως η μετοχή της Γερμανός έκλεισε χθες (31 Οκτωβρίου) στα 12,42 ευρώ.

”Εκτιμούμε ότι η μετοχή του Γερμανού επηρεάστηκε από τις πρόσφατες εκροές κεφαλαίων που καταγράφηκαν στην ελληνική αγορά και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που η σημερινή της αποτίμηση την καθιστά ελκυστική” τονίζει η Deutsche Bank.

Συμπληρώνει επίσης πως παρά το γεγονός ότι στην παρούσα φάση απουσιάζουν βραχυπρόθεσμοι καταλύτες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν θετικά τη μετοχή της Γερμανός, το μακροπρόθεσμο outlook του ομίλου παραμένει θετικό.

Στο μεταξύ νέα τιμή-στόχo τα 14,6 ευρώ, από 12,85 ευρώ προηγουμένως θέτει για τη μετοχή του Γερμανού, η Εγνατία Finance αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”Buy”.

Παράλληλα η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως στις εκτιμήσεις της για τα μεγέθη και την αποτίμηση της εισηγμένης δεν έχει συμπεριλάβει μια πιθανή νέα συμφωνία για αερχρόνου σε Ρουμανία και Πολωνία, δεδομένο που θα μπορούσε να αυξήσει την τιμή κατά 2 ευρώ ανά μετοχή.

Όπως τονίζουν οι αναλυτές της χρηματιστηριακής οι τίτλοι του Γερμανού έχουν χάσει από τα τέλη Σεπτεμβρίου ένα 10% της αξίας τους χωρίς να υπάρχει μια θεμελιώδης (fundamental) αιτία.

Η μετοχή του Γερμανού ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 1ης Νοεμβρίου στα 12,84 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v