Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Προβλέπει διατήρηση συσσώρευσης στο ΧΑ

Περιορισμένο θεωρεί η Marfin Analysis στο εβδομαδιαίο report της (31/10), με τίτλο ”Οι αδύναμες συνεδριάσεις αποκαλύπτουν επενδυτικές ευκαιρίες”, το ενδεχόμενο υποχώρησης της αγοράς από τα τρέχοντα επίπεδα, προβλέποντας διατήρηση της συσσώρευσης.

Marfin: Προβλέπει διατήρηση συσσώρευσης στο ΧΑ
Περιορισμένο θεωρεί η Marfin Analysis στο εβδομαδιαίο report της (31/10) το ενδεχόμενο υποχώρησης της αγοράς από τα τρέχοντα επίπεδα, προβλέποντας διατήρηση της συσσώρευσης.

Η χρηματιστηριακή στο report με τίτλο ”Οι αδύναμες συνεδριάσεις αποκαλύπτουν επενδυτικές ευκαιρίες” αναμένει ότι η συσχέτιση της πορείας του ΧΑ με τις ξένες αγορές θα παραμείνει υψηλή στο βαθμό που δεν εμφανιστεί κάποιος σημαντικός καταλύτης από τις εγχώριες εξελίξεις.

Παράλληλα η Marfin Analysis αναφέρεται στην αύξηση της τιμής-στόχου για την Intralot στα 15 ευρώ και της σύστασης, σε Outperform.

Παράλληλα η χρηματιστηριακή ξεχωρίζει 9 μετοχές από την ”Outperform” λίστα της: Εθνική Τράπεζα (τιμή-στόχος τα 35 ευρώ), Cosmote (18,5 ευρώ), Γερμανός (14,3 ευρώ), ΜΕΤΚΑ (7,9 ευρώ), ΚΑΕ (16,8 ευρώ), 3Ε (25,6 ευρώ), S&B (8,5 ευρώ) και Cardico (6 ευρώ).

Ωστόσο η χρηματιστηριακή αναφέρει 6 ακόμη τίτλους που θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στη ”buying list” σε αδύναμες συνεδριάσεις: Alpha Bank (24,5 ευρώ - Neutral), Εurobank (26 ευρώ - Neutral), EXAE (8 ευρώ - Neutral), Τιτάν (28 ευρώ - Νeutral), Intralot (15 ευρώ - Outperform) και Δέλτα Συμμετοχών (9,1 ευρώ - Outperform).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v