Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Εγκριση εισαγωγής νέων μετοχών για 3 εταιρίες

Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών των Εγνατία Τράπεζα, Jumbo και Ευρωπαϊκή Πίστη που προέκυψαν από τη μετατροπή ομολογιών ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΧΑ: Εγκριση εισαγωγής νέων μετοχών για 3 εταιρίες
Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών των Εγνατία Τράπεζα, Jumbo και Ευρωπαϊκή Πίστη που προέκυψαν από την μετατροπή ομολογιών ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Ειδικότερα, το Δ.Σ. ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση:

* των 2.557.070 νέων κοινών και 179.130 νέων προνομιούχων ονομαστικών μετοχών της ”Εγνατία Τράπεζα”, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή ισάριθμων ομολογιών. Η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών θα ξεκινήσει την 2η Νοεμβρίου 2005.

* των 4.895.265 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της ”Jumbo Ανώνυμη Εμπορική Εταιρία”, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή 2.719.596 ομολογιών. Η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών θα ξεκινήσει την 3η Νοεμβρίου 2005.

* των 4.477.425 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της ”Ευρωπαϊκή Πίστη”, οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων προνομιούχων ονομαστικών άνευ ψήφου μετοχών της. Επίσης, το Δ.Σ. του Χ.Α. ενημερώθηκε για την ακύρωση των 1.492.475 προνομιούχων ονομαστικών άνευ ψήφου μετοχών κατ’ αναλογία και αντίστοιχη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Ως ημερομηνία αναστολής των προνομιούχων μετοχών ορίζεται η 3η Νοεμβρίου 2005 και ως ημερομηνία έναρξης της επαναδιαπραγμάτευσης των μετοχών που προκύπτουν από τη μετατροπή ορίζεται η 10η Νοεμβρίου 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v