Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Χωρίς ”οξύτητες” η σημερινή συνεδρίαση

Υπεραπόδοση των blue chips, αλλά και επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον προβλέπεται για τη σημερινή συνεδρίαση κατά την οποία η ήπια διακύμανση του Γ.Δ. είναι κατά τις χρηματιστηριακές το πιθανότερο σενάριο.

ΑΧΕ: Χωρίς ”οξύτητες” η σημερινή συνεδρίαση
Τι αναμένεται για σήμερα: Υπεραπόδοση των blue chips και κυρίως των τραπεζικών μετοχών προβλέπει η Σίγμα, καθώς όπως επισημαίνει αντλούν ώθηση από τα ισχυρά ρους θεμελιώδη μεγέθη και τις υποσχόμενες προοπτικές από την εξέλιξη της περιφερειακής τους ανάπτυξης.

Απουσία νέων η Εγνατία εκτιμά πως η σημερινή συνεδρίαση θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Το επιλεκτικό ενδιαφέρον προβλέπεται ότι θα διατηρηθεί, χωρίς να είναι ωστόσο επαρκές ώστε να οδηγήσει την αγορά ”επιθετικά” προς τα επάνω.

”Προσέκτικο ξεκίνημα” αναμένει για σήμερα η Proton Securities, ενώ ο εκτιμά πως ο ΟΠΑΠ θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω και της χθεσινής παρουσίασης στην Ενωση θεσμικών Επενδυτών.



Τι έγινε χθες: Τάσεις συσσώρευσης εμφάνισε ο Γ.Δ., κλείνοντας 0,12% χαμηλότερα. Σε υπεραπόδοση οδηγήθηκε η Εθνική, καθώς απομακρύνθηκαν οι πιθανότητες καταβολής εκ μέρους της τράπεζας υψηλού τιμήματος για την απόκτηση της BCR.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v