Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης ελλείψει ειδήσεων

Με τάσεις συσσώρευσης εκτιμούν οι χρηματιστηριακές πως θα συνεχίσει να κινείται η Σοφοκλέους ελλείψει σημαντικών εγχώριων ειδήσεων οι οποίες και θα μπορούσαν να διαμορφώσουν τάση, ενώ συμπληρώνουν πως οι επενδυτές θα έχουν το βλέμμα στραμμένο στο εξωτερικό προς αναζήτηση κατεύθυνσης.

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης ελλείψει ειδήσεων
Τι εκτιμάται για σήμερα: Οι τάσεις σταθεροποίησης ανα΅ένεται να συνεχιστούν, ΅ε τους επενδυτές να παρακολουθούν τις διεθνείς

αγορές σε μια προσπάθεια αναζήτησης κατεύθυνσης, αναφέρει η Marfin Analysis.

Επίσης, η Marfin Analysis επισημαίνει ότι η πιθανότητα πτωτικής κίνησης της αγοράς φαίνεται περιορισ΅ένη.

”Μεικτή” παραμένει η ψυχολογία στη Σοφοκλέους, αναφέρει η Proton Securities, η οποία συμπληρώνει πως ελλείψει σημαντικών ειδήσεων που θα μπορούσαν να διαμορφώσουν τάση, οι επενδυτές αναζητούν κατεύθυνση από το εξωτερικό.

Σχεδόν αμετάβλητος έμεινε χθες ο Γενικός Δείκτης για μια ακόμη συνεδρίαση, εν μέσω απουσίας σημαντικών επιχειρηματικών ειδήσεων οι οποίες και θα μπορούσαν να διαμορφώσουν τάση, αναφέρει η Εγνατία Finance.

Η Εγνατία Finance συμπληρώνει πως οι επιλεκτικές τοποθετήσεις που παρατηρήθηκαν σε μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης δεν στάθηκαν αρκετές ώστε να ωθήσουν την αγορά σε υψηλότερα επίπεδα, ενώ επισημαίνει παράλληλα πως οι τρέχουσες τάσεις συσσώρευσης θα διατηρηθούν.

Εξάλλου, η Σίγμα Securities εκτιμά πως η αγορά θα συνεχίσει να κινείται σε περιορισμένο εύρος διακύμανσης, ελλείψει σημαντικών επιχειρηματικών ειδήσεων, ενώ προσθέτει πως ο ΟΠΑΠ αλλά και ορισμένοι ακόμη τίτλοι της υψηλής κεφαλαιοποίησης ενδέχεται να ανακάμψουν.

Χαμηλότερα εκτιμά η Eurocorp πως θα ανοίξουν σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές σε συνέχεια της χθεσινής πτωτικής συνεδρίασης της Wall, ενώ παράλληλα η χρηματιστηριακή αναφέρει πως η Σοφοκλέους αναμένεται να κινηθεί με τάσεις συσσώρευσης στα τρέχοντα επίπεδα.

Τι έγινε χθες: Ο Γενικός ∆είκτης έκλεισε σχεδόν α΅ετάβλητος ΅ε τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 160 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis, που επισημαίνει ότι η αγορά άνοιξε ανοδικά, αλλά έκλεισε σχεδόν α΅ετάβλητη ΅ετά από ΅ερικές ρευστοποιήσεις, καταγράφοντας ΅έτριους όγκους συναλλαγών.

Επίσης, η Marfin Analysis αναφέρει πως οι ΅ετοχές της ΅εσαίας κεφαλαιοποίησης υπεραπέδωσαν, σημειώνοντας επίσης πως ο FTSE-20 έκλεισε σχεδόν α΅ετάβλητος και ο FTSE-40 έκλεισε 0,78% υψηλότερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v