Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Υψηλότερη τιμή στα 15 ευρώ από Marfin

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Intralot στα 15 ευρώ, από τα 11,20 ευρώ πριν, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα τη σύσταση σε ”outperform” από ”neutral” προχώρησε η Marfin Analysis.

Intralot: Υψηλότερη τιμή στα 15 ευρώ από Marfin
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Intralot στα 15 ευρώ, από τα 11,20 ευρώ πριν, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα τη σύσταση σε ”outperform” από ”neutral” προχώρησε η Marfin Analysis, όπως αναφέρει σε σχετική της ανάλυση με ημερομηνία 25 Οκτωβρίου και τίτλο ”Οι πιθανότητες είναι υπέρ της” (”Odds in favour”).

Η μετοχή της Intralot ολοκλήρωσε τη χθεσινή συνεδρίαση (24 Οκτωβρίου) στα 12,48 ευρώ.

Η χρηματιστηριακή αναφέρει πως τα μεγέθη πρώτου εξαμήνου της Intralot ήταν ”ισχυρά”, υπερβαίνοντας τις προσδοκίες της αγοράς.

”Η ενίσχυση τόσο των εσόδων όσο και της κερδοφορίας είναι αποτέλεσμα κυρίως των ισχυρών επιδόσεων των ξένων θυγατρικών, καθώς ο τζίρος αλλά και τα κέρδη από το Πάμε Στοίχημα κατέγραψαν σημαντική μείωση” επισημαίνει το τμήμα ανάλυσης της χρηματιστηριακής.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο μισό του 2005 η Marfin Analysis εκτιμά πως οι δραστηριότητες της Intralot σε Τουρκία, Μάλτα και Βουλγαρία θα συνεχίσουν την ανοδική πορεία τους, ενώ παράλληλα σημειώνει πως η Πολωνία και το Περού αναμένεται να ενισχύσουν τη συμβολή τους στον ενοποιημένο κύκλο εργασιών και στα κέρδη του ομίλου.

Εξάλλου, η χρηματιστηριακή αναθεώρησε ανοδικά τις προβλέψεις της από το 2005 και μετά ώστε να συμπεριλάβει τις ”ισχυρές” επιδόσεις του ομίλου, τις νέες συμβάσεις, αλλά και την πλήρη ενοποίηση των θυγατρικών της Τουρκίας.

Σε αυτό το πλαίσιο εκτιμά πως τα έσοδα του ομίλου για το 2005 αναμένεται να ανέλθουν στα 530,4 εκατ. ευρώ (αυξημένα κατά 62,8%), με τα EBITDA να φτάνουν στα 171,4 εκατ. ευρώ (ενισχυμένα κατά 53%) και με τα καθαρά κέρδη να διαμορφώνονται στα 76,6 εκατ. ευρώ (αυξημένα κατά 30%).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v