Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκθέσεις από Citigroup για Alpha- ΟΤΕ

Τα 28 ευρώ για την Alpha Bank και τα 17,5 ευρώ για τον ΟΤΕ θέτει ως τιμές στόχους η Citigroup σε δύο ξεχωριστά της report με ημερομηνία 20 και 21 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Ο οίκος αναφέρεται στις ”βαλκανικές εξελίξεις” της Alpha, αλλά και στην ”επιτυχία” της εθελουσίας ΟΤΕ.

Εκθέσεις από Citigroup για Alpha- ΟΤΕ
Τα 28 ευρώ για την Alpha Bank και τα 17,5 ευρώ για τον ΟΤΕ θέτει ως τιμές στόχους η Citigroup σε δύο ξεχωριστά της report με ημερομηνία 20 και 21 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Σε ό,τι αφορά την Alpha Bank, για την οποία η σύσταση διατηρείται σε ”buy”, ο οίκος αναφέρεται σε συνάντηση που είχε με τη διοίκηση των δραστηριοτήτων της σε Ρουμανία και Σερβία. Για τις ρουμανικές δραστηριότητες της εταιρίας η Citigroup επισημαίνει πως ο όμιλος σκοπεύει την αύξηση των υποκαταστημάτων του από 30 σε 150 μέσα σε 3 χρόνια, ενώ για τη ”σερβική δράση” εκτιμά ότι οι δραστηριότητες της Jubanka μπορεί να γίνουν περισσότερο επιθετικές εμπορικά μέσα στο 2006.

Οι βαλκανικές επιχειρήσεις της Alpha είναι στο μονοπάτι του να βοηθήσουν τον όμιλο να πετύχει το στόχο του για εξασφάλιση του 20% των κερδών του από την περιοχή αυτή, έως το 2007.

Για τον ΟΤΕ, η Citigroup χαρακτηρίζει ”επιτυχία της αναδιάρθρωσης” την αυξημένη συμμετοχή στην εθελουσία έξοδο, εκτιμώντας παράλληλα ότι το κόστος είναι πιθανό να διαμορφωθεί σε λίγο λιγότερο από 1,5 δισ. ευρώ. Ωστόσο, όπως λέει, η βελτίωση της εμπιστοσύνης στην υπόθεση της αναδιάρθρωσης δεν επαρκεί για να δικαιολογήσει την ανατροπή της πρόσφατης υποβάθμισης της σύστασης σε hold.

Η Μετοχή της Alpha Bank ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Δευτέρας στα 23,54 ευρώ ενώ αυτή του ΟΤΕ στα 16,48 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v