Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OΠΑΠ: Αρνητική η τεχνική εικόνα λέει η Fortius

Ιδιαίτερα αρνητική είναι η διαγραμματική εικόνα της μετοχής του ΟΠΑΠ, τονίζει σε τεχνική ανάλυσή της (24/10) για τη μετοχή του οργανισμού η Fortius Finance. Προς την πραγματοποίηση του αρνητικού σεναρίου συνηγορούν και οι περισσότεροι ”γρήγοροι” τεχνικοί δείκτες.

OΠΑΠ: Αρνητική η τεχνική εικόνα λέει η Fortius
Ιδιαίτερα αρνητική είναι η διαγραμματική εικόνα της μετοχής του ΟΠΑΠ, τονίζει σε τεχνική ανάλυσή της (24/10) για τη μετοχή του οργανισμού η Fortius Finance.

Όπως επισημαίνει, μετά τη διαφυγή από το επίπεδο συσσώρευσης των 25,5 ευρώ έχει διασπαστεί έντονα καθοδικά η μεσοπρόθεσμη γραμμή στήριξης που ενώνει τους τρεις τοπικούς πυθμένες. Επίσης καθοδική διάσπαση έχει επέλθει και στον απλό κινητό μέσο όρο των 100 ημερών, ο οποίος διέρχεται από τα 24,72 ευρώ.

Σε εντελώς βραχυχρόνιο ορίζοντα εάν διατηρηθεί η στήριξη των 24 ευρώ τότε βάσει των Gann Grids η ανοδική αντίδραση θα φέρει τη μετοχή κοντά στα 25,7 ευρώ, ενώ αντιθέτως η καθοδική διάσπαση των 24 ευρώ θα οδηγήσει τη μετοχή προς το επόμενο σημείο στήριξης των 23 ευρώ, τονίζει η Fortius.

Προς την πραγματοποίηση του αρνητικού σεναρίου συνηγορούν και οι περισσότεροι ”γρήγοροι” τεχνικοί δείκτες, αναφέρει η χρηματιστηριακή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v