Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Μεταβλητότητα και αναζήτηση κατεύθυνσης

Αναζήτηση κατεύθυνσης, μεταβλητότητα λόγω της λήξης των παραγώγων, αλλά και πιθανή συνέχιση των πιέσεων που εμφανίστηκαν χθες στην υψηλή κεφαλαιοποίηση προβλέπουν οι χρηματιστηριακές για τη σημερινή συνεδρίαση.

ΑΧΕ: Μεταβλητότητα και αναζήτηση κατεύθυνσης
Τι αναμένεται για σήμερα: Τις ευρωπαϊκές αγορές στην αναζήτηση κατεύθυνσης εκτιμά η Marfin Analysis ότι θα ακολουθήσει η αγορά, η συνεδρίαση της οποίας είναι πιθανό να χαρακτηριστεί από την έντονη μεταβλητότητα λόγω της λήξης των παραγώγων.

Συνέχεια των πιέσεων αναμένει για σήμερα η Σίγμα, εκτός αν υπάρξει αντιστροφή του αρνητικού κλίματος στα διεθνή χρηματιστήρια ή ανακύψουν σημαντικά εγχώρια νέα.

Συνέχεια της τάσης του ”βλέποντας και κάνοντας” εκτιμά για τη σημερινή συνεδρίαση η Εγνατία ΑΧΕ, εν μέσω έλλειψης σημαντικών ειδήσεων και καθώς η αβεβαιότητα στις διεθνείς αγορές συνεχίζονται. Από άποψη θεμελιωδών μεγεθών η χρηματιστηριακή συνεχίζει να προκρίνει τις τράπεζες, τον ΟΤΕ, την 3Ε και τα διυλιστήρια.

Επικράτηση της επιφυλακτικότητας, προβλέπει από την πλευρά της η Εμπορική Χρηματιστηριακή, εκτιμώντας παράλληλα ότι ο δείκτης θα κλίνει προς χαμηλότερα επίπεδα.

Τι έγινε χθες: Ο Γ.Δ. ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Πέμπτης 0,39% χαμηλότερα, καθώς το ισχυρό άνοιγμα πυροδότησε πιέσεις που συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης. Η μικρή κεφαλαιοποίηση υπεραπέδωσε για μία ακόμη ημέρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v