Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Συνεχίζονται οι τάσεις συσσώρευσης

Με τάσεις συσσώρευσης εκτιμούν οι χρηματιστηριακές πως θα κινηθεί η σημερινή συνεδρίαση στη Σοφοκλέους, ενώ μερίδα των αναλυτών επισημαίνει ότι οι μεσοπρόθεσμες προοπτικές της αγοράς παραμένουν ανοδικές.

ΑΧΕ: Συνεχίζονται οι τάσεις συσσώρευσης
Τι εκτιμάται για σήμερα: Δεν προβλέπει σημαντικές αλλαγές στην εικόνα της αγοράς η Marfin Analysis, η οποία συμπληρώνει πως η σταθεροποίηση φαίνεται πως είναι και πάλι το πιο πιθανό σενάριο.

”Προσεκτικά” εκτιμά η Proton Securities πως θα ανοίξει η αγορά σήμερα, ακολουθώντας τη γενικότερη ψυχολογία που επικρατεί στο εξωτερικό.

Με τάσεις συσσώρευσης κινήθηκε χθες η Σοφοκλέους, όπως αναφέρει η Εγνατία Finance, η οποία συμπληρώνει πως η έλλειψη σημαντικών ειδήσεων που θα μπορούσαν να διαμορφώσουν τάση υποδηλώνει ότι ανάλογη εικόνα θα ακολουθήσει η αγορά και σήμερα.

Επισημαίνει πάντως πως δεν αποκλείεται η ελληνική αγορά να κινηθεί σε χαμηλότερα επίπεδα λόγω του ”αδύναμου” ανοίγματος που αναμένεται στην Ευρώπη.

Ωστόσο, με την προϋπόθεση ότι τόσο οι συνθήκες όσο και η ψυχολογία των ευρωπαϊκών αγορών δεν θα αλλάξουν σημαντικά, το αγοραστικό ενδιαφέρον αναμένεται να επανακτηθεί σύντομα στη Σοφοκλέους, αναφέρει η Εγνατία Finance, που συμπληρώνει πως οι τραπεζικοί τίτλοι, τα διυλιστήρια και η Coca-Cola Τρία Έψιλον συμπεριλαμβάνονται στα top picks της στην παρούσα φάση.

Ανοδικές παραμένουν οι μεσοπρόθεσμες προοπτικές της αγοράς, αναφέρει η Σίγμα Securities, η οποία συμπληρώνει πως για σήμερα δεν αναμένονται αλλαγές στη γενικότερη εικόνα της αγοράς.

Τι έγινε χθες: Σχεδόν αμετάβλητος έκλεισε χθες ο Γενικός ∆είκτης, ΅ε τον όγκο των συναλλαγών να δια΅ορφώνεται στα 188 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis, που συμπληρώνει πως οι σταθεροποιητικές τάσεις συνεχίστηκαν για δεύτερη η΅έρα ΅ε ΅έτριους όγκους συναλλαγών.

Η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως το αγοραστικό ενδιαφέρον ήταν έντονο για εταιρίες ΅ικρής κεφαλαιοποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v