Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης, ”ουδέτερη” η ψυχολογία

Στη διαμόρφωση της τάσης στη Σοφοκλέους εκτιμούν οι αναλυτές πως θα συμβάλλουν οι ευρωπαϊκές αγορές, ενώ παράλληλα κάνουν λόγο για κινήσεις συσσώρευσης και για περιορισμένα περιθώρια πτώσης με την ψυχολογία να είναι ”ουδέτερη”.

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης, ”ουδέτερη” η ψυχολογία
Τι εκτιμάται για σήμερα: Περιορισμένο εκτιμά η Marfin Analysis πως είναι το περιθώριο πτώσης της αγοράς, ενώ συμπληρώνει πως η ψυχολογία είναι ”ουδέτερη”.

Αμετάβλητες εκτιμά η Proton Securities πως θα ανοίξουν σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές, ενώ σε ό,τι αφορά τη Σοφοκλέους η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι η συνεδρίαση θα είναι ευμετάβλητη με το αγοραστικό ενδιαφέρον σε επιλεγμένους τίτλους να συνεχίζεται.

Οριακά υψηλότερα έκλεισε χθες η Σοφοκλέους με χαμηλό όγκο συναλλαγών, αναφέρει η Εγνατία Finance η οποία εκτιμά πως οι τάσεις συσσώρευσης θα συνεχιστούν, με τις ευρωπαϊκές αγορές να συμβάλλουν στη διαμόρφωση της τάσης.

Την έλλειψη ξεκάθαρης κατεύθυνσης από την αγορά επισημαίνει η Σίγμα Securities η οποία εκτιμά πως η Σοφοκλέους χρειάζεται είτε καταλύτες είτε θετικές ειδήσεις ώστε να επανακτήσει το ανοδικό momentum παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα blue chips διαθέτουν ”ελκυστικά” θεμελιώδη και δη περισσότερο από τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά.

Υψηλότερα προβλέπει η Eurocorp ότι θα ανοίξουν οι ευρωπαϊκές αγορές σήμερα, επηρεασμένες από τη θετική ψυχολογία που επικράτησε χθες στις αμερικανικές αγορές, ενώ παράλληλα συμπληρώνει ότι η εγχώρια αγορά θα ακολουθήσει.

Τι έγινε χθες: Κατά 0,26% υψηλότερα έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, με τον τζίρο να μειώνεται σημαντικά κατά 33% στα 137 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή οι βασικοί δείκτες του Χ.Α. ακολούθησαν τάσεις συσσώρευσης, διατηρώντας τα επίπεδα στήριξης.

Επίσης, η Marfin Analysis αναφέρει πως η συναλλακτική δραστηριότητα επικεντρώθηκε στις μετοχές των Intracom, Info-Quest, Αγροτικής Τράπεζας και Motor Oil.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v