Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

UBB: Κέρδη 50 εκ. ευρώ το 2005 βλέπει η Citigroup

Εντυπωσιασμένη από την ποιότητα του δικτύου της UBB και τη δυναμική ανάπτυξης που παρουσιάζει δηλώνει η Citigroup μετά τη συνάντηση που είχε με υψηλόβαθμα στελέχη της βουλγαρικής τράπεζας. Παράλληλα προβλέπει πως η UBB θα καταγράψει 50 εκατ. ευρώ κέρδη το 2005.

UBB: Κέρδη 50 εκ. ευρώ το 2005 βλέπει η Citigroup
Εντυπωσιασμένη από την ποιότητα του δικτύου της UBB και τη δυναμική ανάπτυξης που παρουσιάζει δηλώνει η Citigroup μετά τη συνάντηση που είχε με υψηλόβαθμα στελέχη της βουλγαρικής τράπεζας.

Ο διεθνής οίκος στο report ”Greek Filter” (13/10) προβλέπει πως η UBB θα καταγράψει 50 εκατ. ευρώ κέρδη το 2005, ήτοι περίπου το 8% των κερδών της μητρικής Εθνικής Τράπεζας.

Όπως αναφέρει η Citigroup, η UBB θα εστιάσει στην ανάπτυξη της λιανικής τραπεζικής, κατέχει περίπου το 15% της αγοράς στα δάνεια λιανικής και το 20% στα στεγαστικά, ενώ αποτελεί την τρίτη ισχυρότερη τράπεζα στη χώρα, πίσω από τη Unicredito και την OTP.

Τα έσοδα του τραπεζικού συστήματος της Βουλγαρίας προβλέπεται να διπλασιαστούν μεταξύ 2005 και 2010, επισημαίνει η Citigroup.

Παράλληλα η Citigroup διατηρεί την τιμή-στόχο των 37,5 ευρώ και τη σύσταση ”buy medium risk” για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας. Η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 12ης Οκτωβρίου στα 33,4 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v