Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EXAE: Τιμή-στόχος τα 8 ευρώ από Marfin

Με τιμή-στόχο τα 8 ευρώ και σύσταση ”neutral” ξεκινάει η Marfin Analysis κάλυψη για τη μετοχή της ΕΧΑΕ σε έκθεσή της στις 13 Οκτωβρίου, με τίτλο ”All that cash”. Η χρηματιστηριακή εκτιμά ενοποιημένα έσοδα 70,5 εκατ. ευρώ, EBITDA 38,6 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 27,6 εκατ. ευρώ το 2005.

EXAE: Τιμή-στόχος τα 8 ευρώ από Marfin
Με τιμή-στόχο τα 8 ευρώ και σύσταση ”neutral” ξεκινάει η Marfin Analysis κάλυψη για τη μετοχή της ΕΧΑΕ σε έκθεσή της στις 13 Οκτωβρίου.

Η μετοχή της ΕΧΑΕ ολοκλήρωσε τη χθεσινή συνεδρίαση (12 Οκτωβρίου) στα 7,68 ευρώ.

Η χρηματιστηριακή εκτιμά πως τα ενοποιημένα έσοδα της ΕΧΑΕ για το 2005 θα διαμορφωθούν στα 70,5 εκατ. ευρώ, τα EBITDA στα 38,6 εκατ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη στα 27,6 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, επισημαίνει πως οι βελτιωμένες συνθήκες που διέπουν τις συναλλαγές στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά, σε συνδυασμό με τις ανησυχίες που μετριάζονται όσον αφορά στη δομή των αμοιβών και τη σημαντική πρόοδο που σημειώνεται σε επίπεδο εξόδων, αποτελούν παράγοντες που δημιουργούν ένα ”ευνοϊκό” χρηματοοικονομικό outlook για τον όμιλο.

Θεωρούμε πως το μικρό discount με το οποίο διαπραγματεύεται η EXAE έναντι των ανταγωνιστών της αντανακλά εν μέρει τη διαφορά στο μέγεθος της εισηγμένης έναντι αυτών, αλλά και τους κινδύνους που συνδέονται με την τιμολογιακή πολιτική της ΕΧΑΕ, επισημαίνουν οι αναλυτές της χρηματιστηριακής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v