Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γερμανός: Στα 14,30 ευρώ η τιμή-στόχος από Marfin

Σε οριακή αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Γερμανός στα 14,30 ευρώ, από τα 14,20 ευρώ πριν, προχώρησε η Marfin Analysis, ώστε να αποτυπώσει, όπως εξηγεί, τη νέα υψηλότερη τιμή-στόχο των 16,8 ευρώ, από τα 15,8 ευρώ, για τη μετοχή των ΚΑΕ, όπως αναφέρει σε έκθεσή της με ημερομηνία 10 Οκτωβρίου.

Γερμανός: Στα 14,30 ευρώ η τιμή-στόχος από Marfin
Σε οριακή αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Γερμανός στα 14,30 ευρώ, από τα 14,20 ευρώ πριν, προχώρησε η Marfin Analysis όπως αναφέρει σε έκθεσή της με ημερομηνία 10 Οκτωβρίου και τίτλο ”Ευνοϊκή ανάπτυξη στο outlook”, όπου διατηρεί τη σύσταση ”outperform”.

Η μετοχή της Γερμανός ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου στα 13,16 ευρώ.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως η ”δίκαιη τιμή” όσον αφορά στις βασικές δραστηριότητες του ομίλου Γερμανός παραμένει αμετάβλητη.

Ωστόσο, εξηγεί πως αναβάθμισε την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Γερμανός στα 14,30 ευρώ ώστε να αποτυπώσει τη νέα αυξημένη τιμή-στόχο για τα ΚΑΕ στα 16,8 ευρώ, από τα 15,8 ευρώ πριν.

Συμπληρώνει επίσης πως στην περίπτωση που επιτευχθούν συμφωνίες σε Πολωνία και Ρουμανία για τον αερόχρονο, τότε η δίκαιη τιμή θα αυξηθεί κατά 2,75 ευρώ, εκ των οποίων ποσό 0,67 ευρώ θα προέρχεται από την Cosmorom.

Εξάλλου, βασικούς καταλύτες για τον όμιλο αναμένεται να αποτελέσουν, μεταξύ άλλων, πιθανές νέες συμφωνίες σχετικά με τον αερόχρονο σε διεθνές περιβάλλον, η διείσδυση σε νέες αγορές, αλλά και η ενδυνάμωση του ανταγωνισμού μεταξύ των παρόχων κινητής τηλεφωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v