Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OΠΑΠ: Σε ”neutral” υποβαθμίζει η σύσταση η Marfin

Σε ”Neutral”, από ”Outperform”, υποβαθμίζει τη σύσταση για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Marfin Analysis, διατηρώντας παράλληλα την τιμή-στόχο των 25,2 ευρώ. Τα καθαρά κέρδη εκτιμώνται στα 432,9 εκατ. ευρώ και οι πωλήσεις στα 3,63 δισ. ευρώ.

OΠΑΠ: Σε ”neutral” υποβαθμίζει η σύσταση η Marfin
Σε ”Neutral”, από ”Outperform”, υποβαθμίζει τη σύσταση για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Marfin Analysis με έκθεσή της (06/10), διατηρώντας παράλληλα την τιμή-στόχο των 25,2 ευρώ.

Η υποβάθμιση της σύστασης αποδίδεται στην πρόσφατη ανοδική πορεία της μετοχής του οργανισμού, ενώ η μετοχή του ΟΠΑΠ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 5ης Οκτωβρίου στα 25,72 ευρώ.

Ο νέος καταλύτης για τον ΟΠΑΠ σχετίζεται με την πορεία του στοιχήματος, επισημαίνουν οι αναλυτές της χρηματιστηριακής, προβλέποντας ότι η τιμή της μετοχής ίσως εμφανίζει σημαντικές διακυμάνσεις ανάλογα με την πορεία των πωλήσεων του παιχνιδιού.

Παράλληλα η χρηματιστηριακή αναθεωρεί τις εκτιμήσεις της για τα αποτελέσματα έτους του ΟΠΑΠ. Τα καθαρά κέρδη εκτιμώνται πλέον στα 432,9 εκατ. ευρώ, οι πωλήσεις στα 3,63 δισ. ευρώ και τα EBITDA στα 650 εκατ. ευρώ. Για το 2006 τα καθαρά κέρδη προβλέπεται να ανέλθουν στα 548,9 εκατ. ευρώ και οι πωλήσεις στα 4,45 δισ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v