Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Αύξηση τιμής στόχου από Alpha Finance

Στα 26,7 ευρώ, από 25,6 ευρώ, προηγουμένως αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Alpha Finance σε έκθεσή της (04/10), υποβαθμίζοντας παράλληλα την σύσταση σε ”Neutral”. H χρηματιστηριακή προβλέπει για τον ΟΠΑΠ καθαρά κέρδη 417 εκατ. ευρώ και πωλήσεις 3,57 δισ. ευρώ το 2005.

ΟΠΑΠ: Αύξηση τιμής στόχου από Alpha Finance
Στα 26,7 ευρώ, από 25,6 ευρώ, προηγουμένως αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Alpha Finance σε έκθεσή της (04/10), υποβαθμίζοντας παράλληλα την σύσταση σε ”Neutral”.

H μετοχή του ΟΠΑΠ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 4ης Οκτωβρίου στα 25,72 ευρώ.

Οι τρέχουσες τάσεις και οι συνθήκες δεν στηρίζουν υψηλότερες εκτιμήσεις από τις ήδη υπάρχουσες και ως εκ τούτου υποβαθμίζουμε τη σύσταση για τη μετοχή της εισηγμένης σε ”Neutral”, επισημαίνει η χρηματιστηριακή.

Παράλληλα η Alpha Finance εκτιμά πως η όποια δυναμική αποκτήσει η μετοχή του ΟΠΑΠ θα σχετίζεται με 3 παράγοντες και συγκεκριμένα την καλύτερη του αναμενόμενου πορεία του Στοιχήματος, την ωρίμανση του Kino αλλά και την ισχυρότερη των εκτιμήσεων πορεία του Bingo. H χρηματιστηριακή προβλέπει για τον ΟΠΑΠ καθαρά κέρδη 417 εκατ. ευρώ και πωλήσεις 3,57 δισ. ευρώ το 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v