Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Στα 37 ευρώ αυξάνει τη τιμή-στόχο η Proton

Στα 37 ευρώ, από 35 ευρώ προηγουμένως αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας η Proton Χρηματιστηριακή σε έκθεσή της, διατηρώντας παράλληλα την σύσταση ”Outperform”. Τα καθαρά έσοδα από τόκους εκτιμώνται στα 1,66 δισ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη στα 662,1 εκατ. ευρώ το 2005.

Εθνική: Στα 37 ευρώ αυξάνει τη τιμή-στόχο η Proton
Στα 37 ευρώ, από 35 ευρώ προηγουμένως αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας η Proton Χρηματιστηριακή σε έκθεσή της (05/10), διατηρώντας παράλληλα την σύσταση ”Outperform”.

H νέα τιμή-στόχος συνεπάγεται περιθώριο ανόδου 12,5%, ενώ η μετοχή της τράπεζας ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 4ης Οκτωβρίου στα 32,88 ευρώ.

Η χρηματιστηριακή αναβαθμίζει υψηλότερα τις εκτιμήσεις για τα έσοδα της εισηγμένης κυρίως λόγω των υψηλών καθαρών εσόδων από τόκους, που τροφοδοτεί ο ισχυρός ρυθμός αύξησης των χορηγήσεων. Τα καθαρά έσοδα από τόκους εκτιμώνται στα 1,66 δισ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη στα 662,1 εκατ. ευρώ το 2005.

Οι καταλύτες κλειδιά για την Εθνική Τράπεζα αφορούν την ενδεχόμενη υιοθέτηση ενός νέου προγράμματος εθελουσίας εξόδου αλλά και την ”επανακατανομή” κεφαλαίων στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης, επισημαίνουν οι αναλυτές της Proton.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v