Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βωβός: Αναθεώρηση προβλέψεων από Deutsche Bank

Σε οριακή αναθεώρηση των προβλέψέων της για τα μεγέθη της Βωβός προχώρησε η Deutsche Bank ώστε να συμπεριλάβει τις νέες συμφωνίες που σύναψε η εταιρία με την Media Merkt και με τη Village Roadshow, διατηρώντας την τιμή-στόχο των 16 ευρώ.

Βωβός: Αναθεώρηση προβλέψεων από Deutsche Bank
Σε οριακή αναθεώρηση των προβλέψέων της για τα μεγέθη της Βωβός προχώρησε η Deutsche Bank ώστε να συμπεριλάβει τις εκτιμήσεις της διοίκησης από τη νέα συμφωνία με την Media Merkt, καθώς και τη συμφωνία με τη Village Roadshow, διατηρώντας παράλληλα την τιμή-στόχο των 16 ευρώ.

Η μετοχή της Βωβός ολοκλήρωσε τη χθεσινή συνεδρίαση (4 Οκτωβρίου) στα 13,80 ευρώ.

Η Deutsche Bank σημειώνει πως σε συνέχεια των δυο νέων συμφωνιών της Βωβός αύξησε τις προβλέψεις της για τα κέρδη ανά μετοχή κατά 1% για το 2006 και κατά 2% για το 2007.

Εξάλλου επισημαίνει ότι παραμένει θετική σε γενικές γραμμές για τη μετοχή της Βωβός, λόγω των ευνοικών ενδείξεων που συνεχίζει να καταγράφει η εταιρία, ενώ συμπληρώνει πως ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη Βωβός αφορά σε πιθανές νομικές επιπλοκές οι οποίες και ενδέχεται να οδηγήσουν σε πτωτική αναθεώρηση της αξίας των διαφόρων projects.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v