Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Σε ”hold” υποβάθμισε η Eurocorp

Σε υποβάθμιση της σύστασης για τη μετοχή του ΟΠΑΠ σε ”hold”, διατηρώντας, όμως, την τιμή-στόχο των 24,40 ευρώ, προχώρησε η Eurocorp όπως αναφέρει σε ανάλυσή της με ημερομηνία 5 Οκτωβρίου.

ΟΠΑΠ: Σε ”hold” υποβάθμισε η Eurocorp
Σε υποβάθμιση της σύστασης για τη μετοχή του ΟΠΑΠ σε ”hold”, διατηρώντας, όμως, την τιμή-στόχο των 24,40 ευρώ, προχώρησε η Eurocorp όπως αναφέρει σε ανάλυσή της με ημερομηνία 5 Οκτωβρίου και τίτλο ”Προσδιορίστε την ανανέωση”.

Η μετοχή του ΟΠΑΠ ολοκλήρωσε τη χθεσινή συνεδρίαση (4 Οκτωβρίου) στα 26,00 ευρώ.

Μεταξύ άλλων η Eurocorp σημειώνει ότι στην τηλεδιάσκεψη που ακολούθησε τα αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου η διοίκηση του ΟΠΑΠ αναφέρθηκε σε ενδεχόμενη επιδείνωση της απόδοσης του ΚΙΝΟ, δεδομένου ότι το ”ζωντανό στοίχημα” γίνεται περισσότερο δημοφιλές.

Ωστόσο, η διοίκηση του Οργανισμού συμπλήρωσε πως εξετάζει κάποιο εναλλακτικό σχέδιο με στόχο την προώθηση του παιχνιδιού. Σε αυτό το πλαίσιο η Eurocorp συμπληρώνει πως διατηρεί τις προηγούμενες εκτιμήσεις της για τα μεγέθη του ΚΙΝΟ, οι οποίες και περιλαμβάνουν μικρή πτώση στα μέσα ημερήσια έσοδα ανά πρακτορείο.

Συμπληρώνει, όμως, πως προχώρησε σε οριακές τροποποιήσεις όσον αφορά στις προβλέψεις τις για τα υπόλοιπα παιχνίδια, αυξάνοντας ταυτόχρονα τις εκτιμήσεις της όσον αφορά στα κόστη, ώστε να εναρμονιστεί με τις προβλέψεις της διοίκησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v