Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Στα 8,27 ευρώ αυξάνει την τιμή-στόχο η Σίγμα

Στα 8,27 ευρώ, από 7,48 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της ΕΧΑΕ η Σίγμα Χρηματιστηριακή σε έκθεσή της (3/10), διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”neutral”. Η Σίγμα δεν αποκλείει μια νέα επιστροφή κεφαλαίου.

ΕΧΑΕ: Στα 8,27 ευρώ αυξάνει την τιμή-στόχο η Σίγμα
Στα 8,27 ευρώ, από 7,48 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της ΕΧΑΕ η Σίγμα Χρηματιστηριακή σε έκθεσή της (3/10), διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”neutral”.

Η νέα τιμή-στόχος συνεπάγεται περιθώριο ανόδου 4,6%, ενώ η μετοχή της ΕΧΑΕ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 3ης Οκτωβρίου στα 7,9 ευρώ

H χρηματιστηριακή θεωρεί πιθανή μια νέα επιστροφή κεφαλαίου από την εισηγμένη, επισημαίνοντας την ισχυρή ρευστότητα που διαθέτει η ΕΧΑΕ και η οποία ανήλθε στα 157 εκατ. ευρώ στο τέλος του Ιουνίου. Βάσει των εκτιμήσεων της Σίγμα η επιστροφή θα μπορούσε να ανέλθει έως τα 1,59 ευρώ ανά μετοχή.

Η διοίκηση της ΕΧΑΕ έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι διαθέτει πλεονάζουσα ρευστότητα και έχει αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, επισημαίνεται στην έκθεση.

To management της εισηγμένης έχει υπολογίσει ότι τα απαιτούμενα κεφάλαια για τη ”λειτουργία” της επιχειρήσεις ανέρχονται σε περίπου 50 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Σίγμα. Ως εκ τούτου, συνεχίζει η χρηματιστηριακή, τα πλεονάζοντα κεφάλαια που πιθανόν να επιστραφούν στο μέλλον ανέρχονται στα 112,9 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v