Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Περιορισμένο το ενδεχόμενο πτώσης

Θετική παραμένει η ψυχολογία στη Σοφοκλέους εκτιμούν οι χρηματιστηριακές, οι οποίες παράλληλα αναφέρουν ότι το ενδεχόμενο πτώσης είναι περιορισμένο. Δεν αποκλείουν, όμως, κινήσεις αποκόμισης κερδών ύστερα από την πρόσφατη άνοδο.

ΑΧΕ: Περιορισμένο το ενδεχόμενο πτώσης
Τι εκτιμάται για σήμερα: Λαμβάνοντας υπόψη την υποστήριξη από την ισχυρή απόδοση των ξένων αγορών, δεν συντρέχει κάποιος συγκεκριµένος λόγος για σηµαντική πτωτική κίνηση της αγοράς, επισημαίνει η Marfin Analysis.

Σταθεροποιητικό άνοιγμα προβλέπει για σήμερα η Proton Securities όσον αφορά τις ξένες αγορές, ενώ για τη Σοφοκλέους η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι αν και η ψυχολογία παραμένει βελτιωμένη ενδέχεται να παρουσιαστούν ρευστοποιήσεις σε επιλεγμένους τίτλους, οι οποίοι και ενισχύθηκαν σημαντικά στις προηγούμενες συνεδριάσεις.

Βελτιωμένη παραμένει η διάθεση στη Σοφοκλέους, αν και κινήσεις αποκόμισης κερδών είναι πιθανές, σε συνέχεια της ισχυρής ανόδου, εκτιμά η Εγνατία Finance.

Ωστόσο, η Εγνατία Finance επισημαίνει πως το ενδεχόμενο πτώσης είναι περιορισμένο, καθώς το αγοραστικό ενδιαφέρον για επιλεγμένους τίτλους αναμένεται να επανακτηθεί με την πρώτη αδυναμία.

Τα θεμελιώδη της αγοράς υποστηρίζουν την τάση, ενώ το ενδεχόμενο πτώσης είναι περιορισμένο επισημαίνει η Σίγμα Securities, η οποία παράλληλα αναφέρει ότι δεν αποκλείεται να καταγραφούν κινήσεις αποκόμισης κερδών στην παρούσα φάση καθώς οι περισσότερες εξελίξεις έχουν ήδη αποτιμηθεί στα τρέχοντα επίπεδα.

Τι έγινε χθες: Σε νέα υψηλά τετραετία έφτασε χθες ο Γενικός Δείκτης διασπώντας το επίπεδο ”αντίστασης” των 3.400 μονάδων αναφέρει η Marfin Analysis.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι με τζίρο 229,5 εκατ. ευρώ η ελληνική αγορά συνέχισε την ανοδική πορεία της για 8η συνεχόμενη συνεδρίαση, με τις μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης να υπεραποδίδουν.

Η συναλλακτική δραστηριότητα επικεντρώθηκε στις μετοχές των Αγροτικής, Εθνικής και Alpha Bank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v